Lopovi bez granica

Ukrali mobilni WC i čitavu autobusnu stanicu!

Policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.08.2017.
u 16:32

Da su lopovima na pameti sve bizarnije krađe, pokazuju i dva zadnja slučaja zapisana u policijske bilježnice policajaca u Karlovačkoj županiji

Da kradu žice sa stupovima na željezničkim prugama, žljebove s crkava, metalne ukrase po grobovima, već je odavno poznato. No, lopovi su prije par dana iskoristili činjenicu da je autobusno stajalište u mjestu Lug u općini Draganić slabo prometno, pa su otuđili, ni manje ni više, čitavu metalnu konstrukciju autobusnog stajališta.

Mještani Modruša kod Josipdola vjerojatno se još uvijek pitaju što će 'novom vlasniku' mobilni WC koji je nedavno ukraden s odmorišta uz tu državnu cestu.

Komentara 5

WW
wwwcro
19:10 23.08.2017.

Cigani i Srbi...Lopovi i palikuće...

DU
Deleted user
10:46 25.08.2017.

"Mještani Modruša kod Josipdola vjerojatno se još uvijek pitaju što će 'novom vlasniku' mobilni WC koji je nedavno ukraden s odmorišta uz tu državnu cestu." Pitaj cigu...

NE
Nenad
16:17 23.08.2017.

Zagi: Napravio na skriveni WC u dvorištu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije