NAJAVLJEN VELIKI PROSVJED

Ultimatum liječnika ministru Berošu: Ispunite obećanja ili sustav puca

14.02.2023.
u 06:36

Tijekom prosvjeda liječnika sve će zdravstvene ustanove raditi kao i svake subote, a liječnici su pozvali građane da ih podrže jer, kažu, svi ćemo prije ili poslije biti pacijenti i trebamo se pobrinuti za kvalitetan sustav

Komentara 19

KO
koraknaprijed
07:02 14.02.2023.

Istina je da liječnici rade težak i naporan posao i da njihove plaće nisu na standardu drugih zemalja Evrope. Druga strana priče je to da u niti jednoj boljeplacenoj zemlji u Evropi,liječnici nemaju povlastice i životni standard kao u Hrvatskoj. Postavljanje uvjeta ne vodi nigdje.

BJ
bjmaro
07:50 14.02.2023.

Ovo je već 5. članak o prosvjedu liječnika . Predlažem stalnu rubriku o jadnim liječnicima jer to je grozno kak malo zarađuju i koliko moraju plaćati svoje školovanje

BU
burza
08:01 14.02.2023.

Standard im je pao jer ima manje plavih kuverta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije