Spaljeno tijelo

Umirovljenika su ubili, ali policija još ne zna tko i zašto

potraga
M. Mrkonjić/Pixsell, arhiva
08.02.2011.
u 18:26

Tijelo umirovljenog direktora Odjela za promet Zračne luke Zagreb pronađeno je prije tjedan dana

Ni nakon obdukcije pougljenjenog tijela Hrvoja Filipovića (71), umirovljenog direktora Odjela za promet Zračne luke Zagreb, koje je pronađeno prije tjedan dana te DNK analizom identificirano, policija nije potvrdila sumnje da je riječ o ubojstvu. Istraga se vodi u nekoliko smjerova.

Tijelo je otkrio slučajni prolaznik prošlog utorka u šumi Ravenščica kod Ravenskih Novaka nadomak Križevaca. Da je riječ o Filipoviću, utvrđeno je DNK analizom nakon što je policija Filipovićevoj majci uzela uzorak.

Njegovi šokirani kolege iz Zračne luke, s kojima se Filipović redovito još uvijek jednom tjedno sastajao, opisuju ga kao veselog, vitalnog i punog života.

Policija je, pokušavajući utvrditi mjesta i vrijeme njegova kretanja od trenutka nestanka do pronalaska tijela, ispitivala njegove članove obitelji, prijatelje i poznanike, a istraga je usredotočena na područje Zagreba.

Podsjetimo, nestanak je prijavila Filipovićeva 93-godišnja majka koja ga je posljednji put vidjela 31. siječnja kada ju je posjetio.

Zabrinula se jer se njezin sin, koji ju je redovito posjećivao, prestao javljati.

U istrazi je zasad isključeno samoubojstvo zapaljenjem.

Komentara 6

CU
cunt
22:27 08.02.2011.

a valda ga se sjetil jedan od prijatelja koji mu je gural u žep kuvertice.........

JS
ja sam gladan
01:39 09.02.2011.

Možda su ga udbaši zapalili. Tko zna kaj je znao?

OB
-obrisani-
18:44 08.02.2011.

Možda je imao penziju u đepu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije