oružana pljačka

Ušetao u kladionicu, prijetio ručnom bombom i tražio novac

\'rucnabomba_nnn_Crn_041010\'
Arhiva VL
14.10.2010.
u 18:22

Pljačkaš je od djelatnice zatražio novac, na što mu je djelatnica rekla da ga nema. Nakon toga se okrenuo i otišao u nepoznatom smjeru.

VUKOVAR – Mlađa nepoznata muška osoba oko 16.30 sati uz prijetnju ručnom bombom pokušala je opljačkati kladionicu Super Sport u vukovarskoj četvrti Borovo naselje. Prema riječima Krunoslava Žgele, glasnogovornika PU, počinitelj nije bio maskiran i u kladionicu je ušao s ručnom bombom.

– Od djelatnice je zatražio novac, na što mu je djelatnica rekla da ga nema. Nakon toga se okrenuo i otišao u nepoznatom smjeru - rekao je Žgela dodajući da policija obavlja očevid i kriminalističke radnje s ciljem pronalaska počinitelja.

Ovo je od prošle nedjelje druga oružana pljačka kladionice u Vukovaru. Zanimljivo je da se kladionica Super Sport nalazi u prizemlju više stambene zgrade, ali ni to nije spriječilo počinitelja u namjeri da je opljačka.

Komentara 3

EU
eureka001
19:10 14.10.2010.

pa kaj je nije aktivirao i onda stavio u gace

MM
Mladen Miletić
19:54 14.10.2010.

Probao je pitati da mu daju da nahrani male gladne Hrvate, možda. ?

Avatar ivek
ivek
09:10 15.10.2010.

ovom tipu triba izdat dozvolu za nosenje rucni bombi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije