Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIMINAL

Na splitskom području uhićenja članova zločinačkog udruženja zbog povezanosti s drogom

Spli: Odvjetnik Krešimir Škarica dao je izjavu medijima
Zvonimir Barisin/PIXSELL
19.04.2024.
u 14:16

Nakon ispitivanja osumnjičenika Uskok će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju te pravodobno obavijestiti javnost.

Uskok i splitsko-dalmatinska policija izvijestili su da su u tijeku uhićenja i provođenja tzv. hitnih dokaznih radnji nad osumnjičenim pripadnicima zločinačkog udruženja koje terete za niz kaznenih djela povezanih s drogom. "Navedene radnje provode se na području Splitsko-dalmatinske županije u odnosu na tri osobe za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga", izvijestio je Uskok.

Policija je dodala da će nakon kriminalističkog istraživanja podnijeti kaznenu prijavu Uskoku. Nakon ispitivanja osumnjičenika Uskok će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će, kako ističu, pravodobno obavijestiti javnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije