PROMO

Uspješni uvijek traže načine da postanu uspješniji – prijavite se na EDIH Hackathon 2024

COTRUGLI
14.08.2024.
u 08:00

U današnjem VUCA svijetu, gdje su nestabilnost, neizvjesnost, složenost i dvosmislenost nova stvarnost, učenje i inovacije su ključ opstanka i rasta. S brzim tempom društvenih, tehnoloških, ekonomskih i političkih promjena, organizacije i pojedinci moraju evoluirati, mijenjati se ili čak disruptirati kako bi imali šansu za rast i ostali relevantni.

Zašto učenje i inovacije nikada nisu bili važniji?

Danas, približno 30 posto vještina potrebnih za uspjeh su nove kompetencije koje se pojavljuju svakih četiri do pet godina. Na EDIH Bootcampu sudionicima je osigurano da te nove vještine steknu besplatno! Tijekom intenzivna tri dana, pružit će im se prilika da se upoznaju s naprednim tehnologijama i uče od najboljih i s najboljima.

100 vrhunskih mentora – snaga koju jedino COTRUGLI može okupiti

Ključni dio je nevjerojatna prilika da radite sa sto vrhunskih mentora. Toliko stručnjaka na jednom mjestu nećete naći nigdje drugdje.

CO-LAB je inovacijski laboratorij koji je okupio 100 vrhunskih mentora s ciljem pružanja podrške sudionicima Hackathona. Ovi mentori nisu samo vrhunski stručnjaci u svojim područjima; oni su vizionari, lideri i inovatori spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo kako bi pomogli u razvoju novih ideja, rješenja i poslovnih modela.

Rast mentorske mreže

Već iduće godine, CO-LAB COTRUGLI planira povećati broj mentora na nevjerojatnih 300 vrhunskih stručnjaka. Ova proširena mreža mentora bit će na raspolaganju ne samo za hackathon, već i za kontinuiranu suradnju s 2600 COTRUGLI MBA alumnija. Cilj je podržati njihov profesionalni razvoj i rast njihovih tvrtki. Bilo da je riječ o strateškom savjetovanju, tehnološkom razvoju ili poslovnom rastu, mentori CO-LAB-a će biti ključni partneri u postizanju tih ciljeva.

U COTRUGLIJU, vjerujemo da je znanje poput ljubavi: što ga više dijelite, više ga imate. Kroz mentorstvo, suradnju i dijeljenje znanja, stvaramo zajednicu koja raste i napreduje zajedno, gdje interakcije projekti dodaju novu vrijednost – ne samo za pojedince, već i za cijelu zajednicu.

Jedinstvena prilika za digitalnu transformaciju

Bootcamp koji organizira AI & Gaming EDIH, dio je projekta "Digitalna transformacija Središnje Hrvatske i Sjevernog Jadrana kroz AI i Gaming EDIH", ukupne vrijednosti preko 2,3 milijuna eura. Projekt je sufinanciran iz programa DIGITAL Europe Europske komisije i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026. Na Bootcampu imat ćete surađivati sa stručnjacima iz vodećih institucija i kompanija kao što su Regionalni koordinator SMŽ, SIMORA Razvojna agencija, Institut za fiziku, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Veleučilište PAR, HashNET d.o.o., Fast Lane d.o.o., Centar za umjetnu inteligenciju Lipik i nova COTRUGLI mreža mentora CO-LAB.

Inovacije za budućnost

Ako želite naučiti kako koristiti AI i ostale najnaprednije tehnologije za napredak vaše tvrtke, Bootcamp je prilika koju ne smijete propustiti! Novi AI modeli, u kombinaciji s ostalim naprednim tehnologijama, omogućit će vam automatizaciju poslovnih procesa na načine koji su do sada bili nezamislivi. U današnjem VUCA svijetu, gdje se pravila igre stalno mijenjaju, prilagodljivost i inovativnost nisu opcije – one su nužnost.

Prilika da učite od najboljih i s najboljima

COTRUGLI EDIH Hackathon 2024. je jedinstvena prilika da besplatno učite, razvijate, i prezentirate svoja inovativna rješenja pred vrhunskim mentorima. Prilika je to da se vaša tvrtka izdigne iznad konkurencije, usvajajući nove vještine i strategije koje će vam omogućiti da ostanete ispred vremena. Saznajte više.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije