DAVOR IVO STIER

Uvjeren sam da će kolega Kovač imati istaknutu ulogu u Saboru

Stier i Kovač
22.10.2016.
u 23:00

Stranačka tijela odlučit će o odborima, pa tako i tko će biti šef Odbora za vanjske poslove

Davor Ivo Stier, potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova, u “Intervjuu tjedna” rekao je da je na primopredaji zahvalio bivšem ministru Miri Kovaču na korisnim sugestijama referirajući se na njegovu izjavu da je rijetko viđena bedastoća to što je Dubravka Šuica, prije potvrde u Saboru, objavila da je Stier novi šef hrvatske diplomacije.

– Vlada odgovara Saboru i moja je intencija intenzivirati suradnju s Hrvatskim saborom. Uvjeren sam da će kolega Kovač biti vrlo aktivan saborski zastupnik i da će imati istaknutu ulogu u Hrvatskom saboru – rekao je Stier.

Stranačka tijela odlučit će tko će biti na čelu saborskih odbora, pa tako i tko će biti šef Odbora za vanjsku politiku, odgovorio je ministar vanjskih poslova na pitanje hoće li Kovač biti predsjednik tog odbora. Odgovarajući na pitanje o tome što će zadržati iz mandata bivšeg ministra Kovača te planira li u kadrovskom ili strukturnom smislu kakve promjene, Stier je istaknuo da je proveo dosta godina u Ministarstvu vanjskih poslova.

– Novi ministar uvijek izabere najbliže suradnike s kojima želi surađivati. S obzirom na kvalitetne ljude u Ministarstvu, odmah smo počeli s radom – rekao je Stier.

>> Hrvatski narod odbacio je svaki radikalizam i izabrao Vladu koja ima europsku dimenziju

Komentara 7

DA
dangebandi
09:06 23.10.2016.

Šaka jada

Avatar Retardo
Retardo
23:27 22.10.2016.

Odjednom stranačka tijela odlučuju? Od kuda sad to, kad je drug Plenković zabranio bilo kakvu stranačku raspravu o vladi i ministrima, nije čak ni dopustio glasovanje.

PO
portugisac
11:24 23.10.2016.

Mislim da bi bolji MVP bio i Pupovac od Stiera.Retorika im je ista. Skoro sam izludio kada sam čuo Stiera da spominje radikalizam.Hoće li već jednom ti jadni Hrvatski političari prestati takove gluposti valjati. Sve ijedan misli da Hrvatska povijest počinje od njega pa lupetaju svaštarije. Jedni se riješili fašizma i sada idemo u novi život. Drugi se riješili ekstremne fašističke desnice i sada je slobodan put novoj Hrvatskoj demokraciji. Kako vidimo jedni se riješili radikalizma i sada će Hrvatska širokim pogledima prosvijetliti svijet i uvesti Region a možda i Tursku u EU. A čovijek ne razumije stanje u BiH. Pa si ti misli koga biraš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije