VTV

Uz novine u vlasništvu, novine i u programu Vinkovačke televizije

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
04.03.2014.
u 18:47

U posljednje vrijeme odjek u javnosti izaziva emisija Politika i istina u kojoj su gledatelji na prvom mjestu i slušamo njihova razmišljanja i komentare

Vinkovačka televizija je nedavno proslavila 20 godina rada i svakodnevnog informiranja o zbivanjima na istoku Hrvatske gdje je postigla veliku gledanost i danas je jedan od najznačajnijih elektronskih medija hrvatskog istoka, ali i jedna od najjačih lokalnih televizija u Hrvatskoj. Ovih dana su se dogodile promjene i u vlasničkoj strukturi nakon provedene predstečajne nagodbe, ali i u programu što gledatelji već primjećuju.

- Svakodnevno emitiramo vlastiti program koji digitalnim signalom pokriva Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju te dio Brodsko-posavske, kao i rubna područja uz granicu u zapadnoj Vojvodini i bosanskoj Posavini. Na tom prostoru u dometu televizijskog signala VTV-a, živi više od 500.000 ljudi. Osim toga, program VTV-a može gledati cijela Hrvatska putem mreža MaxTV, OptiTV i B.net. Također, emisije VTV-a prikazuju se i na drugim lokalnim postajama. Kao i na medije uopće, kriza se odrazila i na rad naše medijske kuće. Bivši direktor Mario Banožić, koji je itekako zaslužan za upravo takav uspješan završetak, rekao je kako je okončanje postupka predstečajne nagodbe prilika za novi početak, te pokretanje novih projekata i još uspješniji rad televizije – kaže Ana Šibenik Tomić, urednica VTV-a dodajući kako s novim vlasnicima i novom direktoricom Jelenom Brkić, VTV pokreće promjene, uvodi nove i redizajnira dosadašnje emisije i planira zadržati stare i osvojiti nove gledatelje. Gledatelji su već primijetili novi logo, novi termin središnjeg dnevnika koja sada počinje u 19 sati. - Nove emisije uvodimo postupno, ali i zadržavamo one koje su već prepoznate od strane gledatelja. Tako ćete i dalje moći pratiti mozaičnu emisiju Tu oko nas, zatim Pressicu ali u novom personaliziranom izdanju, Niski start s uvijek zanimljivim sportskim vijestima, prepoznatu poljoprivrednu emisiju Zlatna dolina, zatim putopis Život piše priče, emisiju o nacionalnim manjinama oblačimo u novo ruho i od sada je gledamo pod nazivom Objektiv ...

U posljednje vrijeme odjek u javnosti izaziva emisija Politika i istina u kojoj su gledatelji na prvom mjestu i slušamo njihova razmišljanja i komentare, a na tom tragu je i Politika uživo koja se emitira utorkom u 21 sat. Novost su emisije o medicini, sportskim navijačima, socijalnim problemima i za mališane bajke i basne ispričane na poseban način – kaže Ana Šibenik Tomić najavljujući i nova lica koja će osvježiti program VTV-a.

>> Vinkovačka televizija proslavila 20 godina postojanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije