oprezno na cestama

Užas u Petrinji: U sudaru autom odbacio motociklista na ogradu, na mjestu je poginuo

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
Ivana Ivanovic/PIXSELL
20.07.2024.
u 09:08

Policija će u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

U petak navečer u prometnoj nesreći u Petrinji smrtno je stradao 36-godišnji motociklist, dok je 55-godišnji vozač automobila zadobio lakše ozlijede. Do sudara je došlo 19. srpnja u 22:30 u ulici Matije Gupca, a zbog provođenja očevida državna cesta DC37 bila je zatvorena za promet do 2:50 sati.

Nesreću je izazvao 36-godišnjak koji je upravljao motociklom sisačkih registracija kojemu je istekla prometna dozvola i to dok je njegova vozačka dozvola, u koju nije imao upisanu A kategoriju, istekla. Motociklist je prešao u suprotnu traku i udario u automobil kojim je upravljao 55-godišnjak, priopćili su iz sisačko-moslavačke policije.

Od siline udarca, motocikl je odbačen na nogostup, a 36-godišnjak na dvorišnu ogradu. On je u nesreći smrtno stradao, a njegovo tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija. Policija će u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Autobus i osobni automobil sudarili se u Kuplenskom

Komentara 1

ZI
ziva___istina
08:43 21.07.2024.

U prosjeku strada vise motociklista nego svih ostalih zajedno i to vecinom vlastitom krivicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije