Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽAN NA LIJEČENJU

Užas u Vinkovcima: Policajci muškarcu (38) došli u kuću, on jednog od njih ozlijedio nožem

Ilustracija
Marko Prpic/PIXSELL
08.12.2023.
u 13:02

Kako je 38-godišnjak zadržan na liječenju u OŽB Vinkovci, policijski službenici će nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje kad to bude moguće, zaključuje policija.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska javila je da je 38-godišnjak napao policijske službenike nožem u Vinkovcima nakon dojave o nasilju

- Prilikom postupanja policijskih službenika Policijske postaje Vinkovci po dojavi građanina o nasilnom ponašanju muškarca u dvorištu obiteljske kuće u Vinkovcima, zaprimljenoj 8. prosinca u 1:14, 38-godišnjak je na mjestu događaja napao dvojicu policijskih službenika nožem i alatkom i pritom nožem lakše ozlijedio jednog od njih, nakon čega se dao u bijeg - javila je policija, dodajući da su na mjesto događaja upućene dodatne policijske snage.

Muškarac je brzo uhvaćen uz uporabu sredstava prisile, što je rezultiralo ozljedama kod njega i jednog policijskog službenika te oštećenjem službenog vozila.

- Ubrzo je uhvaćen te su, radi sprječavanja bijega i svladavanja otpora, nad njim uporabljena sredstva prisile - tjelesna snaga, sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje. Tijekom primjene sredstava prisile, 38-godišnjak je i dalje pružao aktivan otpor. Prilikom svladavanja otpora, lakše je ozlijeđen 38-godišnjak i policijski službenik koji je nad njim primijenio sredstvo prisile te je oštećeno službeno vozilo - piše policija.

VEZANI ČLANCI:

Kako je 38-godišnjak zadržan na liječenju u OŽB Vinkovci, policijski službenici će nad njim nastaviti kriminalističko istraživanje kad to bude moguće, zaključuje policija.

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Ključne riječi

Komentara 5

KR
Krotila2
13:53 08.12.2023.

Policija je imala pravo Upotrijebiti vatreno orUžje.

Avatar kišni
kišni
13:38 08.12.2023.

Moš mislit što bude dok ga izliječe i puste,trčat će se ženi ispričat za neugodnosti 😠

LE
Levanto
14:21 08.12.2023.

Ljudi puknu. Ne valja se čuditi ni osuđivati. Svak nosi svoj križ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije