Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA TAJNA

Uzeo mobitel svoje djevojke i užasnuo se otkrićem: 'Moj sin je ustvari moj ujak'

Facebook slavi svoj 20. ro?endan
Borna Filic/PIXSELL
22.06.2024.
u 09:45

Moj djed je spavao s mojom djevojkom cijelo vrijeme kad smo bili kod njega - naveo je muškarac.

Neke obitelji imaju tajne koje bi željeli da ostanu upravo to. Često upravo neki članovi imaju tajne toliko šokantne da zgroze i njihove najbliže i uruše svijet kakav su poznavali. Upravo se to dogodilo korisniku TikToka pod imenom @stacks1400. 

On je otkrio da njegova djevojka ima dugogodišnju aferu s njegovim vlastitim djedom čiji plod je dječak za kojeg je vjerovao da je njegov sin. 

- Saznao sam da je moj sin ustvari moj ujak. Moj djed je spavao s mojom djevojkom cijelo vrijeme kad smo bili kod njega - naveo je. U drugom TikToku otkrio je kako je njegov djed poznat po tome da je varao njegovu baku. 

@stacks1400

 

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Otkrio je da je otkrio strašnu istinu kad je uzeo mobitel svoje djevojke kad je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim riječima, trajala godinama. Neki od dokaza uključivali su i eksplicitne slike i poruke.

Stacks je ispričao svojim pratiteljima da će nastaviti tretirati dječaka kao da je njegov sin i da se ta veza neće promijeniti samo zato što je otkrio aferu između svoje djevojke i djeda. 

FOTO Ovo je 6 seksualno najkompatibilnijih horoskopskih znakova

Facebook slavi svoj 20. ro?endan
1/7

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije