UBOJSTVO IZ 2019.

Mladić je ubio djeda pa tijelo sakrio u šumu, ostatke tražili i lovci. Ubojica poznat zbog krađa i droge

Foto: Danijel Prerad/Screenshot
1/2
04.10.2022.
u 11:15

Ljudski ostaci nađeni prije nekog vremena pokazali su se ostacima nestalog Miloša Niševića, a policija je daljnjim istraživanjem uspjela skupiti dovoljno dokaza da njegova unuka Aleksandra osumnjiči za teško ubojstvo

PU sisačko-moslavačka riješila je misterij nestanka Miloša Niševića koji je nestao u prosincu 2019. godine. Njegovog unuka Aleksandra Niševića (29) sumnjiče da ga je ubio, a riječ je o muškarcu koji je 2021. godine u Splitu brutalno napao dvije žene zbog čega je osuđen za dva pokušaja ubojstva. 

 

Ljudski ostaci nađeni prije nekog vremena pokazali su se ostacima nestalog Miloša Niševića, a policija je daljnjim istraživanjem uspjela skupiti dovoljno dokaza da njegova unuka Aleksandra osumnjiči za teško ubojstvo.

- Policija je provela složeno i opsežno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje da je počinio teško ubojstvo na štetu tada 89-godišnjeg muškarca. U sklopu kriminalističkog istraživanja koje je počelo 28. prosinca 2019. godine policija je provela niz operativnih mjera nad 29-godišnjom osobom. Točan datum ubojstva nije poznat ali se radi o vremenu između 16. i 19. prosinca 2019. godine kada he taj 29-godišnjak došao u obiteljsku kuću muškarca gdje je nakon verbalnog sukoba s istim, tupim predmetom osobi zadao više udaraca od kojih je isti preminuo. Osumnjičeni je potom u cilju prikrivanja teškog kaznenog djela tijelo 89-godišnjaka sakrio u obližnjoj šumi, a koje je u prosincu prošle godine pronađeno - rekao je načelnik PU sisačko-moslavačke Luka Pešut. 

- Otegotne okolnosti koje smo imali bile su kasna prijava nestanka, da osoba živi u ruralnom području, da su najbliži susjedi 300-tinjak metara od istog, bez kontakata s rodbinom, što nam je dodatno otežavalo posao - kazali su u policiji. 

Zahvalili su se i HGSS-u, javnim vatrogasnim postrojbama i lovačkom društvu Hrvatski dragovoljac dok nisu pronašli dijelove tijela i odjeće. 

Osumnjičeni mladić se trenutno nalazi na izdržavanju kazne u zatvoru zbog niza drugih kaznenih djela. Dosad ima 13 pravomoćnih presuda. 

- Poznat je bio zbog krađa, kriminaliteta droga i sl. - kazali su iz policije. 

VIDEO Ovo je napad istog mladića na ženu u Splitu 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Avi
Avi
14:18 04.10.2022.

Aleksandar Nišević je Srbin iz Gline, on je brutalno premlatio dvije žene u Splitu. Željko Đekić je Srbin, on je nožem ubio bivšu ženu u Splitu. Filip Zavadlav je Srbin, on je automatskom puškom ubio troje ljudi u Splitu. Darko Kovačević zvani Daruvarac je Srbin, on je brutalnim batinama izmasakrirao djevojku u Zadru. Srđan Mlađan je Srbin, on je ubojica iz Petrinje. David Komšić je Srbin, on je 88 puta nožem izbo trudnu djevojku u Zagrebu. Dragan Paravinja je Srbin, on je kraj Drniša silovao i ubio učenicu Antoniju Bilić. Saša Sabadoša je Srbin, on je policajac koji je zbog dvojezične ploče u Vukovaru kundakom u glavu udario branitelja Darka Pajčića koji je dvije godine kasnije preminuo. Srbi su u Vinkovcima zbog Škorine pjesme brutalno prebili Hrvata Ivana Andrijanića. Srbin navijač Partizana u Vukovaru je prebio dječaka (13) zbog hrvatske maske. Srbin policajac i član Delija iživljavao se nad BBB-ima u policijskoj postaji Vukovar. Maskirani Srbi u Vukovaru prebili 20-godišnjeg Hrvata B.D. Dobrivoje Arsić je Srbin, on je lagao da ga je Hrvat udario šakom i vrijeđao na nacionalnoj osnovi u Rijeci. Filip Drača je Srbin, on je u Zagrebu sprejem išarao spomenik Franje Tuđmana. Zoran Erceg je Srbin, on je na sudu u Zagrebu proglašen krivim jer je tijekom ceremonije otkrivanja spomenika vikao da je Franjo Tuđman ratni zločinac. Milorad Arsenić je Srbin, on je u Pakracu bacio bombu na radnike HEP-a. Vojislav Blažević je Srbin, on je mjesecima bacao bombe po Zagrebu. Itd

PO
Poskok
12:09 04.10.2022.

da je bio adekvatno kažnjen za ta prijašnja zlodjela onda mu se nebi mililo tako nešto grozno napravit.E,naše sudstvo?!

BS
@bserver
13:32 04.10.2022.

Zanimljiva "splitska" imena i prezimena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije