Šok na Krimu

Vatreni doček za novog zapovjednika: Napad na simbol okupacije doveo Ruse u probleme, usporeno dovlačenje pojačanja

08.10.2022.
u 18:50

Diverzija na mostu za Krim omest će i dovođenje ruskih pojačanja u Hersonsku oblast o čemu su izvještavali proruski kanali, a potvrđuju to i ruski dužnosnici. Već će i zastoj u eksploziji oštećene kompozicije s cisternama izazvati probleme u logistici ruske vojske na jugu Ukrajine

Komentara 24

PI
Pilatus
21:14 08.10.2022.

Kažu da će rusi odgovorut, pa evo im prilike neka poštede Ukrajince truda pa dokusure most da ih putko ne može više slat u Ukrajinu

PO
Poskok
20:11 08.10.2022.

kad su tifusari prešli Neretvu Tito je dao naredbu da se most sruši.

HO
Homophob
19:58 08.10.2022.

Sjecam se jos davnih 1997- 1999 slusajuci stare penzionirane, odreda stanovnike Titusville-a, ali jos uvijek s vrhunskim sigurnosnim kategorijama koji dobivaju dnevne reporte pripremljene za Predsjednika, stojeci do vratau vise nego toplom moru Cocoa Beach . Ja sam medu njima bio "mladic" cisto s tehnicke strane ali moja prisutnost je tolerirana jer su zeljeli doznati sta se desava u NASA. Tada su vec dugo bili aktuelni planovi o rasparcavanju ostataka Rusije koja je preostala nakon Sovjeta. Zakljucak je bio da Jelcyn nije dovoljno castohlepan i da nece pasti u zamku. Tada sam prvi puta cuo za Putina. Ideja je bila da ce netko dovoljno umisljen iz KGB, naucen da sve prolazi sto KGB gura, doci na vlast i s vremenom prigrabiti adolfovski/marsalski apsolutno svu vlast i pokusati kreirati novo carstvo sebi po mjeri. Taj proces je prema teorijama tih starih prepredenjaka trebao evoluirati u sto imamo sada. Planovi su bili da ce drzava ponovo financijski propasti kao sto se sada desava i da ce cjena ponovnog spasavanja biti totalno nuklearno razoruzanje ostataka sovjetskog nuklearnog arsenala. Kinezi ce prihvatiti rezultate procesa ako im se omoguci preuzimanje kontrole nad velikim djelovima centralnog i istocnog Sibira od Kazahstana pa prema Blagoveschensku. Sjeverniji djelovi bi bile nove drzave i istocna obala bi bila drzava za sebe kao protuteza Juznoj Koreji. Tada je to sve zvucalo kao bajke ali gledajuci vremenski nazad iz sadasnjice mazaik se slaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?