POVIJESNI TRENUTAK

Vatrogascima iz Supetra jučerašnji dan zauzet će posebno mjesto

DVD Supetar
Facebook
18.07.2017.
u 12:08

Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane.

Veliki broj požara i jak vjetar koji je prizemljio kanadere uvelike su otežavali posao vatrogascima u Dalmaciji. Vjetar je velikom brzinom širio požare, a vatra je opasno zaprijetila Splitu.

Kada su vidjeli da je situacija izmakla kontroli i građani su se počeli organizirati kako bi pomogli vatrogascima kojima su se priključili kolege iz okolnih područja. A među njima bili su i vatrogasci DVD-a Supetar. Ovo je bio povijesni trenutak za njih budući da su prvi put u povijesti krenuli pomoći kolegama s kopna.

- U 66-godišnjoj povijesti našeg Društva i njegove vatrogasne postrojbe današnji dan zauzet će posebno mjesto kao dan kad je prvi put jedna naša vatrogasna ekipa krenula na kontinent u pomoć svojoj braći na kopnu.

Gasni vlak čine 1ZV i 1AC, Vatrogasci koje je zapala ova teška i odgovorna dužnost su Jere, Ante, Ivor i Hrvoje a vodi ih zamjenik zapovjednika Frane.

Momci naše misli i molitve su s vama... drž'te se i tornajte se nase šta pri! - objavili su na Facebooku.

DVD Supetar
1/38
Ključne riječi

Komentara 1

MS
matan.solaja
13:31 18.07.2017.

Vatrogasci rade u okviru svojih snaga no zatajile su institucije sistema ciji predstavnici tulumare po Wimbldonu i Salzburgu te samo daju priopcenja, ni u cemu nisu konkretni kao uostalom i u vodjenju drzave jer i u njoj samoj treba puno vatrogasaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije