jedinstveni pothvat

Večernji na mostu iznad Omiša: Smijali smo se na tvrdnje da smo 'fulali visine', ovo je revolucionarno

12.02.2023.
u 10:37

Most Cetina dio je projekta omiške obilaznice odnosno ceste Stobreč - Dugi Rat - Omiš. A taj projekt pokrenut je još prije desetak godina kad je probijen tunel Omiš. I tad se stalo s radovima. Dok smo se ovaj tjedan vozili kroz taj 1470 metara dug tunel do prvog izlaza na most s takozvane omiške strane, uočili smo da je i nakon svih tih godina tunel u jako dobrom stanju i da je sve spremno za njegovo opremanje.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Žuti
Žuti
10:58 12.02.2023.

Novinarčići sitnog zuba lože narod, koji nema pojma o gradnji mosta niti nebodera, i rade negativnu emociju oko laži. Bitno je stvoriti klikove. Kada stvore dovoljno negativnog momentuma raje onda se isti novinari čude kako su ljudi neobrazovani i negativni. Dakle novinari, neovisno o temi, prestanite stvarati negativnu atmosferu, a onda osuđivati narod koji krene pozivati na linč osoba u koje ste vi prvi uperili prstom.

Avatar R2D2
R2D2
11:52 12.02.2023.

Polupismeni autori članaka s gugl inženjerima i dobijemo "afere". Kako je već napisano - talog društva. Treba skupiti i baciti u smeće.

VA
vapor
11:36 12.02.2023.

Znamo koji portali i "novinari" su zlurado komentirali taj most, odabirući neuke i naivne prolaznike da oni nešto stručno kažu. Čudim se, jedino, da su su vrhunski stručnjaci iz HC -a ulovili na te bljuvotine i onda objašnjavali sa video simulacijom zašt, kako, kada itd. To, vjerujem, ta stoka sitnog zuba nije ni pročitala jer im je bilo dovoljno izrugat se i omalovažit bilo što što je dobro u Hrvatskoj. Jadan i kukavan je njihov život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?