U BARU

FOTO Veliki požar u Crnoj Gori: Četiri osobe poginule, među njima i dvoje djece

Foto: Marija Pešić/Vijesti.me
1/3
15.02.2024.
u 12:17

Vatra je zahvatila nekoliko objekata. Ekipa barskih vatrogasaca na mjesto događaja stigla je s nekoliko vozila, javlja policija

Četiri osobe poginule su u velikom požaru koji je izbio jutros u Baru, gradu u Crnoj Gori. Do požara je došlo u naselju ispod brda Volujica. Do požara je došlo u barakama. 

– U 4 sata i 35 minuta pripadnici Službe zaštite i spašavanja obavijestili su dežurne u Odjelu sigurnosti Bar da je u montažnim barakama pod Volujicom, u kojima žive osobe romske populacije, došlo do požara. Vatra je zahvatila nekoliko objekata. Ekipa barskih vatrogasaca na mjesto događaja stigla je s nekoliko vozila, a tijekom akcije gašenja požara pronađena su četiri tijela – javila je policija.

1/3

Portal Vijesti pišu i kako je među stradalima devetnaestogodišnja djevojka, dvoje maloljetnika i jedna ženska osoba. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar tarana
tarana
11:23 15.02.2024.

Breaking news je prijava protiv Turudića. Crna Gora nije naša avlija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije