Veronica traži 3,5 milijuna eura, Silvio joj nudi 200 tisuća mjesečno

silvio
Arhiva VL
31.01.2010.
u 12:32

Sastanak Silvija Berlusconija i bivše glumice i supruge talijanskog premijera Veronice Lario održan je u subotu pred sucem građanskog suda u Milanu i trajao je samo 20 minuta.

RIM – Bivša glumica i supruga talijanskog premijera Veronica Lario traži u brakorazvodnom postupku 43 milijuna eura godišnje, nešto više od 3,5 milijuna eura mjesečno, dok joj Silvio Berlusconi je voljan davati samo 200.000 eura mjesečno. Navodno ni Veronica nije bila vjerna Silviju i zbog toga joj premijer i tv-magnat ne želi davati veću mjesečnu hranarinu.

Sastanak Silvija Berlusconija i Veronice Lario održan je u subotu pred sucem građanskog suda u Milanu i trajao je samo 20 minuta, obznanjuje u nedjelju list Corriere della Sera, dok je sastanak odvijetnika bivšeg bračnog para trajao više od pet sati. Berlusconija u brakorazvodnoj parnici zastupa odvjetnik i parlamentarac njegove Stranke sloboda Niccolò Ghedini sa sestrom Ippolitom, dok Veronicu Lario zastupa odvjetnica Cristina Morelli. Berlusconijevi odvjetnici su, navodno, predstavili dokaze i o nevjernosti Veronice, pa zbog toga njezini ekonomski zahtjevi nisu, prema njihovu mišljenju, opravdani. Pošto je velika razlika između 3,5 milijuna eura, koliko Veronica Lario traži mjesečno od njezina bivšeg supruga, i 200.000 eura koliko joj je Berlusconi voljan davati mjesečno, vjerojatno će se teško doći do kompromisa. Slijedeća susdka audijencija sazvana je za ožujak.

Veronica Lario je prošle godine zatražila rastavu braka nakon što je Silvio Berlusconi u travnju bio na proslavi 18. rođendana Noemi Letizije. Veronica je tada izjavila kako ne može podnijeti da njezin suprg posječuje maloljetnice. Sada je objavljeno kako će Noemi Letizia, djevojka iz Napulja koja talijanskog premijera Silvija Berlusconija zove "Papi" (Tatice), nastupiti na televiziji. To je bila njezina želja, koju je Papi sada, čini se, zadovoljio. Htjela bih biti ili tv-zvijezda ili političarka, iskreno je govorila Noemi.

Bilo bi pretjerano i vjerojatno škodljivo za Berlusconija da je mladu Noemi Letiziju angažirala neka od njegovih tv-postaja tvrtke Mediaset. Stoga je pozvana na javnu televiziju RAI. Bibi Ballandi, jedan od najvećih producenata emisija showa za RAI, već priprema Noemi, koja se preselila u Rim, kako bi mogla učiti plesati i pjevati. Počet će nastupati poslije talijanskih regionalnih izbora, koji će se održati koncem ožujka, kako se o njoj i Berlusconiju ne bi govorilo u predizbornoj kampanji.

No, govorui se o drugim mladim ljepoticama, koje su prestale biti kandidatkinjama za Europski parlament nakon što je Veronica Lario napisala kako Berlusconi gura ljepotice u politiku. Sada bi te djevojke trebale biti na listama njegove Stranke sloboda za regionalne izbore.

Komentara 1

Avatar sebastian
sebastian
20:19 31.01.2010.

Ka usporedite sta ce Berlusconi 200 tisuca Eura hranarine davati mjesecno sa jednom placom sto prodavacica kod Todorica zaradi to je oko 300 EURA onda je to zivo sprdanje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije