POLICIJA PRONAŠLA VOZAČA

VIDEO Divljao Kaštelima i pokazivao tri prsta iz Range Rovera BG registracija: 'U autu je bilo i dvoje djece'

Dalmatinski portal
30.08.2024.
u 15:45

Policija navodi kako se u vozilu nalazilo i dvoje djece, a zasad nije poznato što čeka vozača

Navodno je tijekom jutra na području Kaštel Lukšića snimljen vozač Range Rovera beogradskih registracija kako maše s tri prsta. Kako navodi Dalmatinski portal koji je objavio snimku, vozač osim što je pokazivao tri prsta je u jednom trenutku čak i prešao u lijevu traku i skoro se sudario s vozilima iz suprotnog smjera. 

O ovom događaju se oglasila splitsko-dalmatinska policija. Naveli su kako se u vozilu tada nalazilo i dvoje djece, a zasad nije poznato što čeka vozača.  

- Informaciju odnosno dojavu o događaju nismo imali, ali smo nakon javno objavljene snimke na portalima i društvenim mrežama, pokrenuli istraživanje koje je rezultiralo time da smo pronašli vozilo sa snimke i utvrdili identitet osoba koje su se nalazile u vozilu. U vozilu su se nalazile četiri osobe, dvije odrasle osobe i dvoje djece. U tijeku je kriminalističko istraživanje - navodi policija. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 20

CR
crocro
16:12 30.08.2024.

Oduzeti vozilo od objesnog vozača koji svojim postupcima ugrožava živote i zdravlje ostalih sudionika. Vozilo na licitaciju, a vozač nakon provedenog postupka i izvršene kazne, može u otadžbinu vlakom. Doživotna zabrana ulaska u RH. To je lijek koji rješava sve probleme slične naravi.

Avatar Thor
Thor
16:17 30.08.2024.

Zbog dovođenja u opasnost sudionika u prometu i izrazito drskog ponašanja smradu izreći višemjesečnu kaznu zatvora

JO
JozoM
16:04 30.08.2024.

Koji prst su mu slomili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije