KAKVI HEROJI!

VIDEO Dramatična snimka iz vatrogasnog kamiona, ovako požar izgleda iz prve ruke: 'Ajde, ajde, penji se!

Foto: Vatrogasci 193
1/11
31.07.2024.
u 07:10

"Bože čuvaj ove hrabre ljude", jedan je od brojnih komentara ispod objave vatrogasaca. Objavili su kako izgleda borba s vatrom iz prve ruke

Vatrogasci su se cijelu noć borili s tri velika požara koja su jučer planula u Dalmaciji. Najgore je kod Tučepa gdje je vatrena linija duga nekoliko kilometara. Tamo su trenutačno sve raspoložive vatrogasne snage. Nadljudskim naporima vatra se pokušava staviti pod kontrolu, a u pomoć su sinoć krenuli i zagrebački i karlovački vatrogasci. 

Koliko je situacija dramatična, pokazuje snimka objavljena na stranici Vatrogasci 193. Snimljena je u vatrogasnom kamionu, na prvoj crti do požara kod Tučepa. Oko kamiona posvuda se vidi plamen. Čuje se i vatrogasac izvan vozila kako daje upute kolegama unutra: "Ajde, ajde, još. Penji se", viče im kako bi kamion uhvatio najbolju poziciju za gašenje. Kamion se zatim spušta putem i dodatno približava vatri. 

"Bože, čuvaj ove hrabre ljude", jedan je od brojnih komentara ispod objave. Cijelu noć vatrogasci pokušavaju obuzdati plamen, no vatrena linija duga je četiri kilometra i proteže se od Čovića do Šimića. Brane se vile i kuće pa se vatra gasi i vodom iz bazena.

Situaciju s požarima iz minute u minutu pratite OVDJE.

FOTO/VIDEO Gori diljem Dalmacije: Stotine vatrogasaca u akciji, pogledajte strašne prizore

1/62

Komentara 6

Avatar Zgubider..
Zgubider..
07:51 31.07.2024.

Mene bi interesiralo zašto su samo 3 Kanadera ispravna? Šta je sa preostala tri?

LL
lijepa_li si
09:00 31.07.2024.

nego jel milorad na odmoru? ne javlja se!

B2
bordon 2
08:55 31.07.2024.

Ovo je diverzija. Preblago postupanje dovodi do ovoga. Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije