što je pošlo po zlu

VIDEO Gimnastičar izvodio vratolomiju pa pao sa 1200 metara!

pad
Screenshoot
11.10.2012.
u 18:27

Norveški gimnastičar imao je padobran koji je na vrijeme otvorio te je bez ijedne ogrebotine sletio na tlo.

Norveški gimnastičar i BASE skakač Richard Henriksen, iako otac petero djece, ne odustaje od vratolomija, no posljednja ga je umalo stajala života. Na rubu litice želio se okretati na gimnastičarskoj šipci, no nije sve išlo po planu. Sve je završilo i prije nego što je počelo....

Nakon samo nekoliko sekundi, odnosno nakon prvog okretaja, šipka je iskočila, a Henriksen – pao u provaliju duboku 1200 metara, prenosi portal news.com. Sve je zabilježila NRK televizija koja je uživo prenosila njegovu točku.

Ipak, sreća u nesreći je bila u tome što je Henriksen imao padobran koji je na vrijeme otvorio te što se, kako prenose mediji, prilikom pada nije sudario ni s jednom stijenom te je bez ijedne ogrebotine sletio na tlo. 

Komentara 7

Avatar ludi kekec
ludi kekec
19:12 11.10.2012.

ovaj novinar je naivan kao tratinčica - ne radi se ni o kakvoj sreći, nego o smišljenoj i pripremljenoj egzibiciji.

MA
mandyura
19:51 11.10.2012.

bolje i sve te adrenalinske egzibicije, gdje izvodjac odlucuje o samom sebi, nego pijan sjest za volan.

KO
komicr
19:04 11.10.2012.

Jedan radi vratolomije na rubu ponuro, drugi skače s visine od 36 Km.........djeca pretrčavaju preko pruge pred vlakom i veći je frajer koji to učini kad je vlak najbliže .... Kuda to vodi ???? Imam prijedlog za željne adrenalina.....skočiti sa zgrade od 30 katova bez padobrana....u letu pokupiti padobran na 20-tom katu, brzo ga staviti na sebe, otvoriti i sigurno se spustiti na zemlju gdje te čekaju krokodili.....to je valjda dosta adrenalina ili ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije