Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Padala je tuča

VIDEO Grmljavinsko nevrijeme pogodilo sjeverni Jadran, potjeralo turiste u kafiće i restorane

Foto: Bruno Rukavina
1/2
25.06.2024.
u 11:38

Prema prognozi DHMZ-a, grmljavinsko nevrijeme koje je prošlo tek je uvertira u još jače nevrijeme koje se očekuje u popodnevnim satima

Kao što je najavljeno, u utorak prijepodne grmljavinsko nevrijeme pogodilo je dio sjevernog Jadrana oko Senja, Novog Vinodolskog i Crikvenice. Oko 10:00 sati je u nekim dijelovima padala tuča, a u ostatku je pao snažni pljusak praćen grmljavinom. 

Prolaznici tvrde kako je nevrijeme počelo vrlo naglo i na kratko vrijeme natjeralo turiste da se sakriju u obližnje restorane i kafiće dok se kiša ne smiri. Također, kažu da je vrlo blizu grada bilo i udara munja, a snažna kiša je odnijela dosta blata u more, koje je sada mutno. Grmljavinsko nevrijeme praćeno pljuskom i tučom nije dugo trajalo, ali slabija kiša i dalje pada.

Prema Meteoalarmu DHMZ-a, za Velebitski kanal je izdan narančasti meteoalarm što označava opasno vrijeme, dok su u okolnim regijama izdani žuti meteoalarmi. Očekuju se snažni udari vjetra, a i dalje postoji mogućnost grmljavinskog nevremena.

Prema prognozi DHMZ-a, grmljavinsko nevrijeme koje je prošlo tek je uvertira u još jače nevrijeme koje se očekuje u popodnevnim satima kada bi u Senju, Novom Vinodolskom, Crikvenici i Otočcu trebala pasti još jača kiša uz moguću grmljavinu, nalete vjetra i nagli pad temperature. 

GALERIJA Toplinski val pogodio Dalmaciju: Građani i turisti spas traže na obližnjim plažama i fontanama

1/35

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije