Pokazao im put

VIDEO Je li to ptica, avion..? Ne, to Putin predvodi jato ždralova!

vojnik
Foto: Reuters
1/2
06.09.2012.
u 08:02

Odjeven u bijeli kombinezon, s pilotskim naočalama i kacigom, Putin je sjeo u motoriziranog zmaja i vinuo se u visine

Bio je u lovu na sibirskog tigra, pozirao s polarnim medvjedom, a ovoga puta ruski predsjednik Vladimir Putin odlučio je svoju strast prema divljim životinjama pokazati predvodeći sibirske ždralove na njihovu putu selidbe, piše Reuters.

Odjeven u bijeli kombinezon. s pilotskim naočalama i kacigom, Putin je sjeo u motoriziranog zmaja i vinuo se u visine predvodeći mlade ždralove rođene u rezervatu na njihovu putu upoznavanja divljine.

Komentara 22

OB
-obrisani-
09:13 06.09.2012.

Pokazat će on i nama kako pronaći put nove družbe YU - regiona ....leteći u crvenom balonu "dlja pragresa" ....

RB
Robert Bartini Rijecanin
09:26 06.09.2012.

Odakle VL ovaj naslov? Naslov je preveden s engleskog a ovo je orginal Is it a bird, a plane? No, it's Putin, human crane Ovaj naslov je dosao iz americke ili britanske kuhinje. Amerikanci i Britanci ne mogu shvatiti da je Putin faca i da je "smarter" nego sto su njihovi politicari. Oni bi slavili Putina ili bilo kojeg Rusa / Slavena tek kad napravi nesto na stetu svojoj drzavi i narodu. Putin je mnogo doprinuo za konzerviranje Amur Tigra ili Siberijskog Tigra......za konzerviranje okolisa i u ovom slucaju gledu ovih ptica koje su ugrozene on skrece paznju na njih i pomoci ce za njihovu zastitu... Ali sto ces nebi bili Amerikanci to sto jesu kad ne bi provali okrenuti naopacke...mozda da je silovao zene kao onaj izraelski predsjednik bi dobio vise simpatija u ocima novinara.

AA
aabbcc
08:58 06.09.2012.

. Zato sada Poljaci opet moraju traziti da im Nato podigne proturaketni-stit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije