JOŠ JE TRAŽE

VIDEO Jezivo: Kamere snimile trenutak kada je žena propala kroz pločnik u rupu od 8 metara

X/Screenshot
29.08.2024.
u 12:31

Nadzorne kamere pokazale su kako je Lakshmi hodala ulicom sa torbom na ramenima kada je odjednom propala u zemlju

Već pet dana traga se za 48-godišnjom ženom koja je propala u rupu od 8 metara usred Kuala Lumpura, glavnog grada Malazije. Kamere su snimile trenutak kada je tlo propalo pod Vijayom Lakshmi i doslovce je progutalo, nakon čega joj se izgubio svaki trag. 

Nadzorne kamere pokazale su kako je Lakshmi hodala ulicom sa torbom na ramenima kada je odjednom propala u zemlju. Pokraj se još nalazilo nekoliko ljudi, a za njom je skoro još jedan muškarac propao, no zaustavio se na vrijeme. Da bi situacija bila još bizarnija, spasilačke službe u prvoj su akciji pronašli tek njene cipele, no od žene nije bilo niti traga. Vjeruje se kako je njezino tijelo završilo negdje u kanalizaciji. 

- Kanalizacijska voda je vrlo brza, struja ima minimalnu brzinu protoka od jednog metra u sekundi. Teoretski, njeno tijelo je moglo prijeći oko 86 kilometra u 24 sata - objasnio je predsjednik Malezijske udruge za sigurnost kvalitete vode i otpadnih voda Datuk G Parameswaran. 

Lakshmi i njezina obitelj u Malaziji se nalazila oko dva mjeseca, nakon dolaska iz Indije. Kući su se trebali vratiti ovoga tjedna. Vlasti su dosad osigurale savjetnika za ženinog supruga i sina. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

DM
D'Mich
10:51 30.08.2024.

Kad pogledamo rupu izbliza vidi se da je to loše napravjeno. Ja ne vidim što je držalo te pločice dosad. Jadna žena.

Avatar memento mori
memento mori
14:05 29.08.2024.

Propala u zemlju od sramote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije