Prekinuto vijeće u Zadru

VIDEO Ričard: Nađite novce za građane ili zbogom; Dukić: Nije grad konoba

Foto: Frane Šarić
1/3
29.08.2024.
u 10:18

Ukoliko u osam dana ne bude prihvaćen proračun gradsko vijeće Zadra će biti raspušteno

Svako dobro i pozdrav. Možda se vidimo zadnji put. Ako u osam dana ne nađete 7,5 milijuna kuna koje ćete podijeliti, zapravo vratiti građanima mi nećemo podržati proračun. Ne poštujete nas, omalovažavate nas, da smo dali amandmane vi bi ih proglasili nezakonitim, još od nove godine smo vas pozivali na izbore, vama ne treba nitko. Svim umirovljenicima 300 eura, besplatni računi za čistoću do prosinca, dva stana u Zagrebu za smještaj roditelja oboljele djece iz Zadra i ostatak svima u sportu i kulturi do 7,5 milijuna eura koliko morate pronaći u roku od osam dana i proračun će proći…

Dio je ovo izlaganja Enia Meštrovića alias Ričarda koji je potom napustio odlučujuću sjednicu gradskog vijeća Zadra na kojem se odlučivalo hoće li Zadar dobiti proračun. Ukoliko u osam dana ne bude prihvaćen proračun gradsko vijeće Zadra će biti raspušteno. I Akcija mladih je napustila sjednicu potom i SDP, i vijeće je ostalo bez kvoruma nakon što je sjednicu napustio i predsjednik gradskog vijeća Marko Vučetić.

- Kad se konzultiramo  s klubovima odlučit ću hoću li do zakonskog roka sazvati sjednicu, a ako je ne sazovem prepuštamo se institucijama da odluče što će biti dalje - rekao je Marko Vučetić. Gradonačelnik (HDZ-a) Branko Dukić se obrušio Ričarda.

- Njegov put je počeo u konobi. Ne znam kako bi on novce htio dijeliti. SDP se pravi tošo i bitno je da Grad stane. Eniu je povrijeđen ego. Ovo je proračun grada a ne naš i vaš. Mi nismo konoba  - rekao je Branko Dukić.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Srušio se helikopter vojske BiH u Jablaničko jezero, jedna osoba ozlijeđena

Komentara 20

Avatar southman
southman
07:22 30.08.2024.

Dječiji vrtić !

Avatar Stradun
Stradun
10:40 29.08.2024.

Što se to zbiva u Zadru?

MA
marijaqwer
09:47 30.08.2024.

Ako dođe do izbora , glasam za Ričarda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije