Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas

VIDEO Kao iz noćne more: Obavila nuždu, a onda u WC-u ugledala pitona

Ilustracija
Christophe Gateau/DPA
20.03.2024.
u 12:41

Na snimci se vide djelatnici službe za spašavanje divljih životinja kako gmaza primaju za glavu i svim silama ga pokušavaju izvući. No nije im išlo

Prizor iz noćne more ugledala je žena na Tajlandu kada se ustala nakon što je obavila nuždu na WC-u. Ugledala je zmiju kako viri iz školjke. Točnije, pitona. Ne zna se kad je snimka točno nastala, a objavila ju je Facebook stranica VT. Na snimci se vide djelatnici službe za spašavanje divljih životinja kako gmaza primaju za glavu i svim silama ga pokušavaju izvući. No nije im išlo. Na kraju, uz dozvolu vlasnika, ipak miču cijelu školjku i zmiju, i dugu više od 3,5 metra, uz poplavu u kupaonici, čupaju iz instalacija. zaglavljenu u WC školjci iznijeli su je van i tek samo je oslobođena.  

"Tako sam se bojala, nisam mogla ni gledati kako izvale zmiju. Mogla me ubiti", rekla je šokirana žena. U incidentu nije bilo ozlijeđenih pa tako nije stradala ni zmija koju su preuzeli spasioci kako bi je kasnije pustili natrag u prirodu. Mnogi zmijofobi zgrozili su se ispod objave. "Mislim da bi zmiji poslije ovog prepustio školjku. I cijelu kupaonici", napisao je netko.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doberdedec
13:39 20.03.2024.

Mnoge vole pitona u i na sebi.

SI
siny
13:34 20.03.2024.

I meni se to ponekad dogodi, pogotovo nakon dobre vecere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije