DOGAĐA SE

VIDEO Medved zamijenio dvojicu ministara na Vladi i izazvao smijeh

Foto: Vlada RH
1/6
14.09.2022.
u 15:11

– Molim ministra Paladina da nas izvijesti o ovim prijedlozima – kazao je Medved te zastao i dodao: – Ispričavam se, ministra Piletića, ispričavam se.

Ovotjednu sjednicu Vlade obilježit će to što ju je vodio potpredsjednik Tomo Medved jer je premijer Andrej Plenković pozitivan na koronavirus, ali i odluka o tome da se prirodni plin čija je proizvodnja u Hrvatskoj prodaje hrvatskim potrošačima.  Međutim, osim po tome pamtit će se i po simpatičnoj zamjeni ministra.

Potpredsjednik Tomo Medved pozvao je ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivana Paladina da obrazloži pokretanje postupka pregovora o sklapanju dodatka Temeljnom kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u javnim službama i imenovanje pregovaračkog odbora Vlade Republike Hrvatske.

Brzo je shvatio da je pogriješio, ispričao se i ustvrdio kako je to resor ministra rada Marina Piletića.

– Molim ministra Paladina da nas izvijesti o ovim prijedlozima – kazao je Medved te zastao i dodao: – Ispričavam se, ministra Piletića, ispričavam se.

– Mislim, nemam ništa protiv ministra Paladina, ali dopustite... – odgovorio je ministar Piletić i počeo se smijati.

VIDEO: Pronađeno 20-ak oproštajnih pisama kod maloljetnika koji je naoružan došao ispred HDZ-a

Komentara 4

Avatar Ćipo Bursać
Ćipo Bursać
17:30 14.09.2022.

Puno radi, rijetko vrijedan ministar, Heroj..

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
15:40 14.09.2022.

Toliko su prepoznatljivi da ne poznaju ni jedni druge. Plenkijevi ministri.

DR
Draconic5
15:59 14.09.2022.

Pa ja zamijenim imena moje djece, i sigurno nisam jedina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije