POKAZAO LJEPOTE OTOKA

VIDEO Ministar objavio snimku bez majice: Javio se s najvišeg vrha Paga

Damir Habijan
Foto: Screenshot/Instagram
1/3
07.08.2024.
u 18:58

Damir Habijan podijelio je na Instagramu snimku svog novog pothvata

Damir Habijan, ministar pravosuđa, uprave i digitalne transformacije, često na društvenim mrežama objavljuje kako slobodno vrijeme provodi u prirodi, a sada je podijelio snimku svog novog pothvata. Naime, na Instagramu je objavio video s Paga gdje se popeo na najviši vrh Sveti Vid. Ministar Habijan snimao se kako hoda bez majice, a potom okrenuo kameru te pokazao ljepote otoka. 

Mnogi pratitelji su ga pohvalili u komentarima te pisali: "Super, bravo i pohvalno Damire. U zdravom tijelu zdrav duh", "Predivan video", "Samo jako, bravo!", "Bravo".

 

Dok je još bio saborski zastupnik, Habijan je u intervjuu za Story komentirao objavljivanje na društvenim mrežama pa istaknuo da svatko, bez obzira na to koji posao ili dužnost obavlja, ima svoje slobodno vrijeme koje provodi kako njemu najbolje odgovora.

"U konačnici, slobodno vrijeme se zato i zove slobodno vrijeme. Ne zazirem od toga da objavim privatne fotografije, jer to što sam saborski zastupnik ne znači da i dalje u slobodno vrijeme ne živim kao i prije, odnosno da nemam hobije ili interese kao i svatko drugi. Svi smo mi ljudi od 'krvi i mesa' i ne vidim razlog da sakrivam i taj dio života od javnosti. Dobivam svakakve poruke", rekao je svojedobno. 

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AntePortas9
20:02 07.08.2024.

Navratio iz Imotskog? Ha, ha, ha, ha...

MA
MadMax1
19:25 07.08.2024.

Bolje da malo ubacite fotke od paškog sira i pršuta

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:49 07.08.2024.

Lagano se izlazi iz ormara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije