Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ZRAKU

VIDEO Ovako izgleda zrakoplov nakon snažnih turbulencija: Ozlijeđeno 30 osoba, avion hitno morao sletjeti

Turbulencije na letu
Screenshot/Twitter
01.07.2024.
u 22:18

"Naš let prema Montevideu skrenut je u Natal zbog snažnih turbulencija", priopćila je Air Europa na društvenoj mreži. "Zrakoplov je sletio normalno, a oni s ozljedama različite težine već se liječe."

Let aviokompanije Air Europa za Urugvaj pogodile su snažne turbulencije u kojima je ozlijeđeno 30 osoba, zbog čega je zrakoplov hitno sletio u Brazil, prenosi u ponedjeljak BBC. Boeing 787-9 Dreamliner zrakoplovne kompanije Air Europa letio je iz Madrida u Montevideo kad je došlo do incidenta u zraku, priopćili su iz kompanije.

Let UX045 na putu prema urugvajskoj metropoli skrenut je u zračnu luku Natal na sjeveroistoku Brazila, napisala je španjolska kompanija na X-u. Navedeno je i da putnici koji su zadobili ozljede "primaju pomoć".

"Naš let prema Montevideu skrenut je u Natal zbog snažnih turbulencija", priopćila je Air Europa na društvenoj mreži. "Zrakoplov je sletio normalno, a oni s ozljedama različite težine već se liječe." Prema Air Europi, drugi zrakoplov trebao je poletjeti iz Madrida kasnije u ponedjeljak da pokupi putnike i nastavi put za Urugvaj.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
07:16 02.07.2024.

...treba nisu vezan tijekom cijelog ljeta. Putnicima i posadi je sigurno prisjelo do daljnjega letovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije