UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ RUSIJE

VIDEO Par šetao plažom kada su ih oborili valovi: Mladić se spasio, no djevojka je nestala

Waves crash over the sea wall during a storm at New Brighton
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
19.06.2024.
u 15:45

"Potraga u ovom trenutku nije dala nikakve rezultate", istaknuli su spasioci te dodali kako se akcija nastavlja

Uznemirujuća snimka žene koju su odnijeli ogromni valovi u ruskom Sočiju širi se društvenim mrežama. Incident se dogodio 16. lipnja kada je 20-godišnjakinja s dečkom šetala plažom. Oborili su ih jaki valovi, muškarac se uspio spasiti te potom tražio svoju djevojku. Par je navodno iz ruskog grada Lipecka.

"Potraga u ovom trenutku nije dala nikakve rezultate", istaknuli su spasioci te dodali kako se akcija nastavlja. Oni su, u pokušaju da lociraju nestalu ženu, proširili površinu koju pretražuju, piše The Daily Guardian

"Nemojte hodati ili plivati ​​u tako velikim valovima osim ako niste iskusan plivač", “Kako užasno", “Užasna tragedija", pisali su neki korisnici na društvenim mrežama. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

N1
Neretva 1993
16:05 19.06.2024.

Fali more drž'i se kraja.👌

CH
chemica
17:18 19.06.2024.

Ono, njoj se baš romantično šetalo, a vani potopilo i Noinu arku. Jadan mladac, uz takvo žensko, bio bi sigurniji kao ponosni učesnik Putinove "specijalne vojne operacije" u Ukrajini.

Avatar film
film
20:08 19.06.2024.

svaki nestali rus je dobar rus....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije