PODRŠKA UGOSTITELJIMA

VIDEO Pogledajte emotivne prizore s Hvara koji vrije: Skandirali 'odlazi', a uz jednu pjesmu zapalili i bengalke

Foto: Čitatelj
1/7
29.07.2024.
u 09:43

Na snimkama koje su nam stigle s Hvara vidi se koliko je emotivno bilo noćas bilo na Hvaru. Hvarani su dali podršku napadnutim ugostiteljima

Hvarani su se noćas dignuli na noge. Stotine prosvjednika došlo je na rivu dati podršku vlasniku restorana Gariful Ivanu Gospodnetiću i kuharu Miji koji su fizički napadnuti za vikend. Ljudi su noćas stajali ispred lokala i pjesmom podržali ugostitelje. "Dva put sam plaka", napisao je na društvenim mrežama Ivan Gospodnetić. "Prvi put kad mi se otac obisi i drugi put večeras. Neizmjerno ponosan što ste pokazali forcu bez agresive. PONOSAN," naveo je. 

Na snimkama koje su nam stigle s Hvara vidi se koliko je sve bilo emotivno. "Ovo je naša krv", orila se pjesma Doris Dragović, a mnogi su u tom trenutku zapalili bengalke. Gosti u restoranu ustali su od stolova i sve snimali. I konobari su zastali, promatrajući prizor. Prosvjednici su pjevali i Thompsonovu "Lijepa li si". Skandiralo je i "U boj, za narod svoj".

Dobili smo i snimku na kojoj se vidi kako Hvarani skandiraju "odlazi", okrenuti prema klubu Carpe Diem. Jer na otoku vjeruju da iza krvavog napada stoji upravo vlasnik tog  poznatog beach bara i noćnog kluba. Prosvjed je prošao bez incidenta. 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar southman
southman
09:50 29.07.2024.

Ovo je jedini put. Blokirat mu rad i neka se pokupi zauvijek.

Avatar IvanR
IvanR
09:56 29.07.2024.

To nisu emotivni nego zalosni prizori koji pokazuju nemoc pravnog sustava.

Avatar morski
morski
10:03 29.07.2024.

Šoldiiiii, šoldiiii, pareeee, pareeee, lovaaa, lovaaa. Uvijek fali, uvijek malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije