Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUDILO U ŠVEDSKOJ

VIDEO Baby Lasagna pojeo je pozornicu i nije ostavio ni mrvice: 'Pa on je pozvao Europu na svoj koncert'

Foto: youtube
1/39
08.05.2024.
u 08:37

Baby Lasagna sa svojim je timom potpuno oduševio publiku koja je tijekom cijelog njegova nastupa pjevala i plesala s njim

Cijela Europa, ali i šire, imala je prilike jučer gledati spektakularnu prvu polufinalnu večer Eurovizije, ali i favorita na kladionicama –Baby Lasagnu. Marko Purišić sa svojim je hitom Rim Tim Tagi Dim prošao u finale te će nastupiti u subotu s ostalim kandidatima, a bude li njegov idući nastup iole nalik onom od jučer, imat ćemo itekakvog razloga za veselje. 

Naime, Baby Lasagna sa svojim je timom potpuno oduševio publiku koja je tijekom cijelog njegova nastupa pjevala i plesala s njim. Reakcije oduševljenja bile su vidljive i na društvenim mrežama, a tviteraši su ga odmah proglasili pobjednikom ovogodišnje Eurovizije. Objavljena je i snimka njegova nastupa koji je oduševio, što izvedbom, ali što i reakcijom publike.

''Ali publika...'', ''Pa ovo je vrh kako sve rukavice plešu s Baby Lasagnom. Univerzalni jezik i energija, čak i ako ne pobjedi, ovo je naš najbolji nastup ikada i zato bravo za cijelu ekipu s klupe'', pisalo je na Twitteru. 

"Kako lijepo od njega, pozvao je Euroviziju na svoj koncert. Više od 9000 pratećih vokala, 9000 plesača, Lasagna je pojeo i nije ostavio mrvice", pisalo je.

Na društvenim mrežama Marko dobiva gomilu poruka podrške, a pišu mu fanovi iz SAD-a, Kanade, Njemačke, Irske, Australije, Italije, Srbije, Crne Gore... O našem predstavniku pišu i mediji iz susjednih zemalja.

"Susjedi su uz tebe, Marko, iz Crne Gore imaš 12 bodova", javio se jedan od njih. Naravno, ne nedostaje ni fanova iz Hrvatske. 

Inače, prvu polufinalnu večer u Areni Malmö vodile su hollywoodska zvijezda Malin Åkerman i popularna švedska televizijska voditeljica, komičarka i eurovizijska veteranka Petra Mede. Za prolazak u finale borilo se 15 zemalja, a samo njih 10 uspjelo se plasirati nakon prvog polufinala. U finale su, između ostalih, prošli i Srbija i Slovenija

POVEZANI ČLANCI:

Zahvaljujući pobjedi Loreen s pjesmom "Tattoo" u Liverpoolu 2023., švedska televizijska kuća SVT, zajedno s Europskom radiodifuzijskom unijom (EBU), organizator je ovogodišnjeg natjecanja.

Komentara 7

TK
tkoznaa
09:20 08.05.2024.

Bravo, superiorniji ste od ostalih!

MO
montello
09:38 08.05.2024.

bravo imamo plesnu pjesmu veselu ulazi u usi odmah ove pjesme sve neke usporene idemo daleko ali bojim se skandinavskog lobija oni su uvijek za svoje gore...

Avatar mrbr
mrbr
09:11 08.05.2024.

Vrhunska izvedba, bravo. Oduševila me izjava jednog našeg novinara prije par mjeseci kad se saznalo da je Baby Lasagna na Doru ušao kao pričuva: "Mora ti đavo prdnuti u uho da ne čuješ koliko je mladić izvanredan."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije