SAMO ZA ONE NAJBOGATIJE

VIDEO Pogledajte ovaj luksuz: Snimili smo izbliza skupocjenu jahtu koja plovi Jadranom

jahta Kismet
Foto: Tomislav Krasnec
1/5
22.08.2024.
u 12:55

Ova gigajahta, duga 122 metra, jedna je od najvećih i najimpresivnijih jahti ikada izgrađenih, a svojim dizajnom i sadržajima postavlja nove standarde u svijetu luksuznih plovila

Jahta Kismet, izgrađena 2024. godine u njemačkom brodogradilištu Lürssen, već danima plovi Jadranom, a predstavlja vrhunac luksuza i tehnološke izvrsnosti na moru. Ova gigajahta, duga 122 metra, jedna je od najvećih i najimpresivnijih jahti ikada izgrađenih, a svojim dizajnom i sadržajima postavlja nove standarde u svijetu luksuznih plovila. Jahta se trenutačno nalazi u šibenskom arhipelagu gdje ju je snimio naš novinar Tomislav Krasnec. 

Kismet dizajnirao renomirani studii Nuvolari-Lenard, dok je za sofisticiranu unutrašnjost zaslužan Reymond Langton Design. Jahta se ističe elegantnim vanjskim linijama i impozantnom skulpturom jaguara na pramcu, koja simbolizira brzinu i snagu. Unutrašnjost je opremljena vrhunskim materijalima i namještajem, nudeći luksuzne prostore za opuštanje i zabavu. Jahta ima šest paluba koje uključuju razne sadržaje kao što su bazen, jacuzzi, wellness centar, kino dvorana, pa čak i helidrom. Kismet može primiti do 12 gostiju u 8 luksuznih kabina, uz posadu od 36 članova koja je zadužena za besprijekornu uslugu.

Kismet nije samo simbol luksuza već i tehničkog napretka. Opremljena je najnovijim sustavima za navigaciju i sigurnost, a pogone je visokoučinkoviti motori koji omogućuju impresivne performanse na otvorenom moru. S cijenom najma koja se penje do 3 milijuna eura tjedno, Kismet je dostupna samo onima koji traže apsolutni luksuz i ekskluzivnost na vodi. 

GALERIJA Kakav luksuz u Puli! Uplovila jahta Kismet. Pogledajte koliko treba izdvojiti za tjedni najam

jahta Kismet
1/15
Ključne riječi

Komentara 2

SU
SULUD
15:54 22.08.2024.

To su Matini kupci.

Avatar kozorog
kozorog
14:48 22.08.2024.

malo sam zabrinut, najviše milijardera imaju amerikanci, pa valjda i oni imaju velike brodove, jahte, sigurno imaju, vidio sam na filmu. al da godišnje kod uplovi, očito greškom, par njih, e to mi smeta. pa češće američka mornarica ulazi u jadran nego luksuz iz amerike. što kaže panama papers, ima nešto amerikanac ili nema? da pojam beskućnik se ne poveže sa bezbrodaš, bezjahtaš..?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije