Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK SVAĐE SOK OD NARANČE?

VIDEO Pogledajte sukob taksista i turista u Splitu: 'Get off me! Help me! What's wrong with you?'

Sukob taksista i turista
Screenshot/Dalmatinski portal
04.07.2024.
u 17:22

"Pokušali su pobjeći s prtljagom, ja sam ga jednostavno htio zadržati do dolaska policije. Vidjeli ste da ja čovjeka ne udaram, nego pokušavam riješiti problem u koji sam upao ne svojom krivnjom", pravda se taksist.

Na parkiralištu Zračne luke Split jučer u oko 20:50 muškarac je na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir, priopćila je policija. "Utvrđeno je da se radi o 41-godišnjaku, koji će biti prekršajno sankcioniran zbog sumnje da je počinio prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda", objavili su iz policije.

Dalmatinski portal piše da se radi o taksistu. Taj je portal, naime, objavio snimku na kojoj se vidi kako taksist hvata stranku koja je pokušala pobjeći s kuferom. Muškarac je bio znatno fizički slabiji i cijelo vrijeme je zazivao u pomoć, a tu je bila i njegova još sitnija partnerica. "Get off me! Help me! What's wrong with you?" govorio je stranac.

Taksist je za Dalmatinski Portal iznio svoju stranu priče. "Evo što se dogodilo. Dakle, u pitanju je bio prijevoz iz Splita do zračne luke za par. Zaključio sam po govoru da su iz Velike Britanije. Sve je bilo u redu do dolaska u zračnu luku. Račun je bio 40 eura, i to je plaćeno, no kada sam otvorio vrata, vidio sam da su prolili dvije litre soka od naranče po sjedalu. 

Gospođa je sjela na ambalažu i sok je iscurio. Kazao sam im da je to dodatni trošak i da treba platiti kemijsko čišćenje. To dođe oko 80, 100 eura. Ponudio sam da pozovem servis koji se bavi s time te da oni kažu cijenu čišćenja i da to odmah riješimo.

VEZANI ČLANCI:

On je poludio. Bio je vrlo agresivan. Sumnjam i da je bio alkoholiziran. Psovao mi je majku i dva puta krenuo šakom na mene. Rekao sam mu da prekine s takvim ponašanjem jer ću se morati braniti. Pokušali su pobjeći s prtljagom, ja sam ga jednostavno htio zadržati do dolaska policije. Vidjeli ste da ja čovjeka ne udaram, nego pokušavam riješiti problem u koji sam upao ne svojom krivnjom. 

Na kraju su otišli, policija im je dozvolila da bez problema odlete. Mene su prijavili za remećenje reda i mira i izdali mi prekršajni nalog od 300 eura. Ništa nisu prihvatili ovo što sam im govorio oko toga što je dovelo do ove situacije. I sad na kraju, na naplaćenu vožnju od 40 eura, morao sam platiti 10 eura parkinga, moram očistiti auto, što će koštati još jedno 80, 100 eura, a sada je tu i kazna za prekršaj. Ovo je bila vjerojatno najskuplja vožnja koju sam imao", kazao je taksist.

Video incidenta pogledajte ovdje.

GALERIJA Ovo je 10 najdužih tunela u Hrvatskoj: Znate li koji je na prvom mjestu?

Sukob taksista i turista
1/11
Ključne riječi

Komentara 7

ŠT
ŠtoReći
17:43 04.07.2024.

Za poluditi. tužite policiju, nisu saslušali obje strane, jednu pustili... ma da ,,turisti su uvijek u p ravu"

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:49 04.07.2024.

Bio sam sklon povjerovati taksistu dok nije rekao da su "prolivene dvije litre soka". Kao prvo, da se zaista radi o dvije litre, nema tog kemijskog čišćenja koje taj sok može "izvući" iz sjedala, a pogotovo ne ono za 80 eura. Zic koji je natopljen sa dvije litre soka od naranče možeš jedino baciti! Uz to mu ne vjerujem da je tražio samo 40 eura, jer naplaćuju daleko više.

RE
Realistic
18:30 04.07.2024.

Turist pravi scenu kao da ga ovaj sa nozem kolje.,kriv 100 posto za nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije