U ĆELIJI ĆE BITI KOMOTNIJE

VIDEO Policija došla uhititi muškarca, ostali u šoku kada su vidjeli gdje se pokušao sakriti

Policijska akcija
screenshot/Facebook
14.10.2024.
u 21:38

Policajci su detaljno pretražili kuću, ali osumnjičenik se nigdje nije mogao vidjeti. Međutim, kako nisu htjeli ništa prepustiti slučaju, odlučili su pregledati namještaj. U trenutku koji je kasnije zabilježen kamerom, prevrnuli su kauč i pronašli muškarca, obučenog samo u donje rublje, kako se skriva u podnožju

Policijska akcija u mirnom gradiću Pottonu, u engleskom Bedfordshireu, 11. listopada rezultirala je nevjerojatnim otkrićem kada su detektivi ujutro, oko 7:20, stigli izvršiti nalog za uhićenje. Iako su na posjedu u početku zatekli samo prijateljski raspoloženog psa, uporna potraga dovela ih je do neobičnog mjesta – dna velikog sivog kauča.

Policajci su detaljno pretražili kuću, ali osumnjičenik se nigdje nije mogao vidjeti. Međutim, kako nisu htjeli ništa prepustiti slučaju, odlučili su pregledati namještaj. U trenutku koji je kasnije zabilježen kamerom, prevrnuli su kauč i pronašli muškarca, obučenog samo u donje rublje, kako se skriva u podnožju. "Oh, vidi, on se skriva u kauču. Izađi van", komentirao je policajac.

Policijski službenici Bedfordshirea kasnije su potvrdili kako su, nakon što su pregledali kuću i uočili ljubaznog psa, mislili da je posjed prazan. No, skriveni osumnjičenik bio je ušuškan unutar kauča, očito se nadajući da će izbjeći uhićenje. "Vidjeli smo već mnogo toga u svojoj karijeri, ali ovo je prvi put da smo naišli na nekoga sakrivenog unutar kauča", piše policija Bedfordshirea na Facebooku.

Policija je odmah privela osumnjičenika, no nisu željeli otkriti više informacija o slučaju iz operativnih razloga. "Mislili smo da bi muškarcu bilo udobnije ušuškanom u krevetu, pa će sljedećih nekoliko sati provesti u pritvorskoj ćeliji – gdje će imati malo više prostora", našalili su se iz policije.

VEZANI ČLANCI:

FOTO BBC odabrao 12 najfascinantnijih napuštenih građevina na svijetu. Na popisu i hrvatsko ruglo

Policijska akcija
1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije