DRAMATIČNE SCENE

VIDEO Policajci okružili kuću u Americi, a onda ogromna eksplozija raznijela cijeli objekt

Eksplozija u SAD-u
Twitter
05.12.2023.
u 10:14

Na društvenim mrežama objavljena je i snimka eksplozije, a na njoj se vidi da je snaga eksplozije odnijela krov i nekoliko zidova.

Ogromna eksplozija uništila je najmanje jednu kuću u predgrađu Washingtona dok je policija provodila nalog za pretres, priopćile su vlasti. Dodaju i da je netko iz kuće ispalio hice na policajce koje si pokušavali ući unutra, kao i to da je policija stigla na lokaciju zbog izvješća da je netko u ponedjeljak navečer iz kuće pucao signalnom raketom.

Prema prvim podacima, nitko nije teže ozlijeđen u incidentu, a za sada još uvijek nije poznat uzrok eksplozije. Neki stanovnici u okolici na društvenim mrežama izvijestili su da su osjetili da im se domovi tresu, a vatrogasci su objavili da su uspješno ugasili požar do kojega je došlo nakon eksplozije. 

- Dok su policajci pokušavali izvršiti nalog za pretragu u rezidenciji, osumnjičenik je ispalio nekoliko metaka unutar kuće. Naknadno je došlo do eksplozije u rezidenciji, a službenici nastavljaju s istragom o okolnostima eksplozije - objavila je policija okruga Arlington na društvenoj mreži X, ranije poznatoj kao Twitter. 

Na društvenim mrežama objavljena je i snimka eksplozije, a na njoj se vidi da je snaga eksplozije odnijela krov i nekoliko zidova. Na kraju je došlo do potpunog urušavanja objekta i na videu se može vidjeti velik oblak vatre koja je nastavila gutati ostatke kuće. Zbog velike eksplozije policija je neke stanovnike evakuirala, dok je drugima rečeno da se sklone u svoje domove, piše BBC

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Atenu 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije