Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZEMLJO, OTVORI SE' SITUACIJE

VIDEO Provjerili smo kakve su ludosti naši sugrađani doživjeli u prometu: 'Nije za javnost što su mi roditelji rekli na to'

Ilustracija
PIXSELL/Screenshot
11.06.2024.
u 14:39

A koje su vaše "zemljo, otvori se" situacije u prometu? Pišite nam u komentarima svoje najluđe avanture.

Svi smo barem jednom doživjeli nezaboravne trenutke na cestama – bilo da se radi o neočekivanim preprekama, neobičnim susretima, a možda ste nekada imali i neko neugodno iskustvo zbog drugih vozača koji voze prebrzo i neoprezno. Neki od nas imaju priče koje se izdvajaju i koje ćemo zauvijek pamtiti.

Jednu takvu za kamere Večernjeg lista ispričao je mladi Zagrepčanin. On je, kaže, s 18 godina doživio tešku prometnu nesreću, čiji je ishod, srećom, bio takav da danas njegova priča može poslužiti kao anegdota ili tek upozorenje za buduća iskustva na cesti.

@vecernjilist Koje najluđe prometne avanture su vam se dogodile? #vecernji #promo #kekspay #erste #promet #zagreb #hrvatska #fyp #foryoupage #auto ♬ original sound - Večernji list

"Najgore iskustvo mi je bilo kad sam se prevrnuo autom na krov. Ja sam prošao s manjim ogrebotinama, a auto je prošao malo žešće", kazao nam je naš sugrađanin. Upitali smo ga i što su mu na nezgodu s automobilom kazali roditelji, no tada nije bio pretjerano rječit. "Nije za javnost", rekao je uz zagonetan osmijeh. 

A koje su vaše "zemljo, otvori se" situacije u prometu? Pišite nam u komentarima svoje najluđe avanture. Možda ste jednom naišli na neočekivanu divlju životinju usred ceste, doživjeli nevjerojatne vremenske uvjete ili ste se našli u situaciji koja je bila istovremeno zastrašujuća i smiješna. Vaše priče mogu pomoći drugima da budu svjesniji i oprezniji, ali i da se nasmiju ili zaprepaste s nama.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

Ilustracija
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije