GORI NA BRDU MOSOR

VIDEO Snažno nevrijeme u Splitu: Iznad Žrnovnice buknuo požar nakon udara groma

Foto: Čitateljica
1/2
27.08.2024.
u 00:11

Munje udaraju jedna za drugom, nekoliko puta nam je nestalo javne rasvjete, kaže nam čitateljica iz Splita

Grmljavinsko nevrijeme pogodilo je večeras dio Dalmacije, a na brdu Mosor iznad Žrnovnice planulo je požar. Kako navodi Dalmatinski portal, požar je buknuo nakon udara groma. 

"Kiša ga na tren ugasi, ali se opet rasplamsa. Vatrogasci su na terenu, ali je visoko u brdu. Samo da ne okrene vjetar na ovu stranu, put kuća", kazao je mještanin za Dalmatinski portal.

 

Čitateljica iz Splita komentirala je za Večernji list nevrijeme: "Ja ovakvo nevrijeme nisam doživjela ne pamtim, munje udaraju jedna za drugom, nekoliko puta nam je nestalo javne rasvjete."

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije