JEDVA PREŽIVJELI

VIDEO Strašna nesreća: Tijela s motora poletjela u zrak, vozač automobila dao petama vjetra

Youtube screenshot
21.05.2021.
u 20:16

Tijela dvojice muškaraca poletila su u zrak prilikom udara, a crvena tenisica jednog od ozlijeđenih odletjela je na drugi kraj ulice

Do strašne nesreće došlo je u američkom gradu Temple Hillsu u kojoj su, zbog nepažnje vozača automobila, teško ozlijeđene dvije osobe na motociklu. 

Nesreća se dogodila u poslijepodnevnim satima kada je vozač bijelog sedana pokušao sa sporedne ceste izaći na cestu s četiri trake na kojoj se vozilo većom brzinom. Osim što je jako usporeno izašao na cestu, nije obratio pozornost na motocikl koji je dolazio ravno prema njemu. 

Kako se vidi na snimci, tijela dvojice muškaraca poletila su u zrak prilikom udara, a crvena tenisica jednog od ozlijeđenih odletjela je na drugi kraj ulice. Kako prenosi wjla.com pravo je čudo što su osobe na motociklu preživjele te su odvezene u bolnicu. 

No, po dolasku policije, na mjestu nesreće bijelog Sedana više nije bilo jer je, nakon kratkog oklijevanja, vozač dao petama vjetra

UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ

- Samo sam se okrenuo i vidio dva tijela kako lete u zrak, kazao je Daniel Rush, vlasnik trgovine koja je snimila ovu nesreću. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
00:01 22.05.2021.

Vozati motor ogromna je zivotna greska. U opasnosti si zbog losih vozaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije