STRAŠNI PRIZOR U SAD-U

VIDEO Teretni vlak zaletio se u kamion i vojno vozilo: 'Kao da je bomba eksplodirala'

Foto: Bob Corson Via TMX/REUTERS
1/2
13.09.2024.
u 14:10

Vlak je udario u kamion koji se nije kretao, a unatoč težini incidenta, nitko nije ozlijeđen

Teretni vlak sudario se s kamionom koji je prevozio vojno vozilo u Goose Creeku u Južnoj Karolini u četvrtak, 12. rujna. Nesreća se dogodila oko 12.40 sati. Do sudara je došlo kada je, kako ističu lokalni mediji, prikolica koja je prevozila haubicu M109 američke vojske navodno zapela na tračnicama.

Vlak je udario u kamion koji se nije kretao, a unatoč težini incidenta, nitko nije ozlijeđen. Svjedoci su opisali nesreću "kao da je bomba eksplodirala." Lokalne vlasti i predstavnici željezničke tvrtke CSX istražuju incident koji je izazvao zabrinutost oko sigurnosti željezničkih prijelaza u tom području.

Nesreća je snimljena nadzornom kamerom automobila koji se u tom trenutku nalazio u blizini. Reuters je uspio potvrditi lokaciju videa, a izvješća lokalnih medija i priopćenje policije potvrđuju datum snimke.

Komentara 1

KU
kuramela
17:06 13.09.2024.

Vlak se zaletio.... znači odmah je krenuo sa 120 čim je vidio kamion i vojno vozilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije