GOSTOVAO KOD 23-GODIŠNJAKA

VIDEO Trump zaplesao uz popularni hit pa postao viralan, mnogi dijele i što je rekao o TikToku

FILE PHOTO: FILE PHOTO: Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump and his running mate JD Vance hold a campaign rally in Atlanta, Georgia
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
1/3
08.08.2024.
u 16:46

"Vi ste pravi heroj za ovu zemlju i stvarno vas cijenim", rekao je Ross Trumpu te izrazio svoje oduševljenje njihovim susretom

Kao dio napora da u kampanji pridobije mlade birače, bivši predsjednik Donald Trump pojavio se kao gost u prijenosu uživo Adina Rossa (23), kreatora sadržaja na društvenim mrežama. Ross je republikanskom predsjedničkom kandidatu poklonio Cybertruck i Rolex te na početku javljanja kazao: "Danas će biti najvažniji stream koji sam ikad radio". Intervju je emitiran na platformi za prijenos uživo Kick, a sniman je na Floridi. Trump je svog 18-godišnjeg sina Barrona nazvao "velikim obožavateljem" Rossovog sadržaja.

"Vi ste pravi heroj za ovu zemlju i stvarno vas cijenim", rekao je Ross Trumpu te izrazio svoje oduševljenje njihovim susretom. Tijekom intervjua, Trump je prijenos uživo nazvao "novim valom", prenosi USA Today.

"Učinit ćemo ovu zemlju tako jakom i tako velikom", rekao je Trump te dodao: "Voljet ćeš svoj život i bit ćeš uspješan". Trump se, također, rugao predsjedniku Joeu Bidenu, rekavši da njihova debata na CNN-u "nije prošla tako dobro" i da je "izbacio" 81-godišnjaka koji je prošlog mjeseca odustao od predsjedničke utrke. Zatim je rekao da je potpredsjednica Kamala Harris "zapravo gora" od Bidena. “Ona je ultraljevičarka", rekao je Trump pa dodao kako će ona uništiti njihovu zemlju ako bude izabrana. 

Ross je Trumpu usred intervju poklonio sat Rolex, a na kraju intervjua, dvojac je izašao van gdje ih je čekao Cybertruck omotan Trumpovom fotografijom. "To je Elon", rekao je Trump, misleći na izvršnog direktora Tesle Elona Muska, pa dodao: "To je prekrasno". Prijenos uživo završio je tako što su Ross i Trump zaplesali uz pjesmu Y.M.C.A., a bivši je predsjednik kazao kako će, ako bude izabran, zadržati društvenu mrežu TikTok. Video njihova plesa postao je viralan na društvenim mrežama. Mnogi su podijelili isječak te pisali što je Trump rekao o društvenoj mreži TikTok. Dok su ih neki pohvalili, drugi su pisali kako je njihove plesne pokrete bilo neugodno gledati.  

 

Komentara 1

GO
Godežav
16:18 09.08.2024.

Inače Trump ima izrazito feminizirane pokrete dok govori i dok pleše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije