NIJE PHOTOSHOP

VIDEO Trumpovi pristaše oduševljeni Bidenovim potezom: 'Hvala na podršci, Joe!'

U.S. President Biden reacts at the John Murtha Johnstown-Cambria County Airport, in Johnstown
Foto: NATHAN HOWARD/REUTERS
1/3
12.09.2024.
u 11:42

“Vidite, Trump je bio u pravu. Joe Biden mrzi Kamalu Harris”, napisao je jedan korisnik, aludirajući na Trumpove komentare tijekom predsjedničke debate u utorak navečer u Philadelphiji

Trumpove pristaše oduševio je prizor predsjednika Joea Bidena koji nosi crvenu kapu s natpisom "Trump 2024", predmet iz kampanje republikanca Donalda Trumpa. "Hvala na podršci, Joe!", stoji uz fotografiju nasmiješenog Bidena s kapom, objavljenoj na platformi X. Nanizali su brojni komentari, a jedna je osoba prizor opisala kao "najpametniju stvar koju je učinio u cijeloj svojoj političkoj karijeri." 

Iako se fotografija na prvi pogled možda čini kao photoshop ili produkt umjetne inteligencije, ona je zapravo istinita. Naime, viši zamjenik tajnika za tisak Bijele kuće Andrew Bates pojasnio je kako je Biden nakratko stavio kapu na glavu tijekom posjeta vatrogasnoj postaji Shanksville, nakon njegova pojavljivanja na komemoraciji 11. rujna.

“Kao gestu, dao je kapu Trumpovom pristaši koji je potom rekao da bi u istom duhu POTUS trebao staviti Trumpovu kapu. Kratko ju je nosio”, rekao je Bates. Iako je na društvenim mrežama podijeljen video koji potvrđuje Batesovu izjavu, to nije pokolebalo veselje Trumpovih pristaša, navodi Independent.

“Vidite, Trump je bio u pravu. Joe Biden mrzi Kamalu Harris”, napisao je jedan korisnik, aludirajući na Trumpove komentare tijekom predsjedničke debate u utorak navečer u Philadelphiji. Naime, Trump je širio tezu o neslaganju između predsjednika i potpredsjednice još od najave Bidenova povlačenja.

VIDEO Trump i Harris raspravljali o ekonomiji i pobačaju u žestokoj predsjedničkoj debati

Komentara 1

ZU
zutamacka
12:08 12.09.2024.

Eto vidite moji hrvati kako se voli svoja Domovina a sadasnji predsjednik zna da je Trump u pravu, cak je nabio i njegovu kapu na glavu da ga podrzi u izbornom procesu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije