Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zraku

VIDEO U pretincu aviona pronađen neobičan 'putnik' koji je izazvao paniku

Avion zrakoplovne kompanije Lauda u preletu iznad Ždrelca
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
18.01.2024.
u 10:31

Nedavno je na letu azijske aviokompanije prema popularnoj turističkoj destinaciji došlo do nereda nakon što je u pretincu za prtljagu iznad putnika pronađena živa zmija.

Na letu prema južnoj pokrajini Phuket iz Bangkoka, glavnog grada Tajlanda, 13. siječnja nastupio je nered kada je iz pretinca iznad glava putnika pronađena živa zmija.

Incident se dogodio na letu FD3015 AirAsia Thailand, a CNN doznaje kako ovo nije prvi ovakav slučaj za ovu avionsku kompaniju. U veljači 2022. godine je u avionu otkriven piton. Let iz Kuala Lumpure u Sabah je preusmjeren na Kuching internacionalni aerodrom. Videi i fotografije zmije kako gmiže kroz avion 2022. su postale viralne. Avionska tvrtka je iskomentirala kako se takvo što dogodi s vremena na vrijeme, izvijestio je CNN

Phol Poompuang, šef korporativne sigurnosti AirAsia Thailand, ponovio je da je najnovije uočavanje zmije i dalje "vrlo rijedak incident." "Stjuardese i stjuardi su bili obaviješteni kako je jedan od putnika primijetio malu zmiju u pretincu za prtljagu koji se nalazi iznad glava putnika", rekao je. Dodao je i kako je njihova posada trenirana za takve situacije i premjestila je potencijalno ugrožene putnike na drugi kraj aviona.

POVEZANI ČLANCI:

Avion je unatoč neobičnog putnika sletio bez ikakvih problema te je odmah pregledan od strane inžinjera i tima za sigurnost. "Sukladno standardnom postupku za incident ovakve prirode, zrakoplov je podvrgnut temeljitom čišćenju i fumigaciji prije nastavka operacija. Sigurnost i dobrobit naših gostiju i posade uvijek su naš najveći prioritet i u nijednom trenutku sigurnost gostiju ili posade nije bila ugrožena" dodao je Phol.

@mothershipsg "I've had it with these Monkey-fighting snakes on this Monday to Friday plane!" #tiktoksg #sgnews ♬ original sound - Mothership

Nakon slijetanja nije poznato o kojoj vrsti zmije je riječ i što se dogodilo sa zmijom. Međutim, na Tiktoku se pojavio viralan video kako jedan od stjuarda pokušava uhvatiti zmiju plastičnom bocom, pa onda i plastičnom vrećicom. 

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije