Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO

VIDEO U Slavonskom Brodu fizički napali mladića zbog Hajdukove majice: 'Treba vas pobit, skini to'

SBonline/Screenshot
09.09.2021.
u 16:41

"Hajde, pobijte nas", uzvratio je napadnuti muškarac.  Napadači su zahtijevali da muškarac skine majicu, ali je on to odbio.

U srijedu je kod Opće bolnice "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu došlo do incidenta, javlja SBonline

Naime, nešto prije 14 sati nekoliko muškaraca verbalno je i fizički napalo muškarca.  Povod za napad bila je Hajdukova majica koju je nosio napadnuti muškarac. 

POGLEDAJTE VIDEO (Izvor: SBonline)

Osoba koja je snimala zamolila je napadače da prestanu, ali oni su nastavili s verbalnim i fizičkim nasiljem.

"Treba ih pobit' sve jazavce", rekao je jedan od napadača.

"Hajde, pobijte nas", uzvratio je napadnuti muškarac.  Napadači su zahtijevali da muškarac skine majicu, ali je on to odbio

PU brodsko-posavska uskoro bi trebala u javnost izaći s više informacija. 

Komentara 103

Avatar Illyricum78
Illyricum78
18:22 09.09.2021.

samo psy-op kako obicno i ide sa jugoslavenima. dali su malo soldi ovin judima i oni odglumili da bi napravili pricu i naraciju. bidno je to rezirano. a mozete vidit radnike masonske internacionale i ovdi kako standardnu naraciju sire, a od kojih gotovo svi Serblji naravno.

Avatar Illyricum78
Illyricum78
18:42 09.09.2021.

inace triba uvik prid ocima imati da od 186.000 Serbalja koliko ih uzgajamo na svojoj zemlji, 90% nj koncentacije je u ovoj slavoniji. slavonija sama po sebi je jedno vrlo odvratno slavensko ime, ime koje se proteze i nalazi priko ilirske Panonije i to triba ca prin u red dovesti tako ca ce se Ilirsko ime vratiti Ilirskoj zemlji. ovako imamo slucaj di je to slavenska zemlja kako sada stoji. to dakle ca prin ime vratiti i brojcano stanje serblja u reciprocitet dovesti. ne moze na serpskoj zemlji biti 50.000 Croata (u serbiji i rep serpskoj) a mi ovoga starog neprijateljskog naroda uzgajati u 186.000 numeru. to mora bit pod reciprocitetom. priblizno isti broj triba bit nas na Serpskoj zemlji, ka i serba na nasoj. svoje neprijatelje mi uzajati necemo.

Avatar Member berries
Member berries
17:41 09.09.2021.

Nađe se takvih hrabrih 3:1. Čudi me da su Hrvati, ako su. To Hrvatski otac i majka nisu odgajali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije