VOJNA POBJEDA

VIDEO Ukrajinci objavili snimku rušenja ruskog zrakoplova

Screenshot: Telegram
23.07.2024.
u 16:41

Na snimci se vidi padobran, a prema ruskim izvorima pilot se uspješno katapultirao i evakuiran je

Ukrajinski telegram kanali objavili su snimku ruskog jurišnog zrakoplova Su-25 koji je danas u području Pokrovske regije u Donjecku oboren MANPADS-om od strane pripadnika 110. mehanizirane brigade Oružanih snaga Ukrajine.

Lansiranje je izvedeno s relativno male udaljenosti i u potjeri za zrakoplovom koji je bio u silaznoj putanji. Na snimci se vidi padobran, a prema ruskim izvorima pilot se uspješno katapultirao i evakuiran je u pozadinu.

Prema Oryxu, nezavisnoj stranici koja bilježi gubitke vojne tehnike u ratu u Ukrajini Rusima je do sada uništeno ili teže oštećeno 115 različitih vojnih zrakoplova, a ovo bi bio 32. izgubljeni Su- 25 zrakoplov.

 

Komentara 12

IG
IgorY
17:23 23.07.2024.

Ima li gdje kakva snimka o bježanju Ukrajinaca i njihovoj predaji ? Negdje bi nešto moralo biti uz toliko padova gradova i sela. Malo objektivnosti.

MI
Mixy
17:59 23.07.2024.

Ok, srušili su jedan avion i to je kao udarna vest a ništa o tome kako je juče Kličko tražio referendum da se Ukrajinci izjasne da li su za nastavak rata ili su za pregovore o miru sa Rusima uz neizbežno bolne ustupke pti tom direktno optuživši Zelenskog da vodi državu u katastrofu. Al bitniji je jedan oboren Su 25...

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
20:24 23.07.2024.

i zasto je ovo vojna pobjeda? Kakvo je stanje na ratistu? Ovo je prva snimka obaranja nekog aviona u godinu dana, ali su nekako izbrojali da su ih oborili preko 100. Oryx inace poznat po objektivnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije