STRAVIČNA NESREĆA U SRBIJI

VIDEO Vlak mu smrskao automobil, on čudom preživio: 'Netko te gore voli, pozovi goste i proslavi svoj drugi rođendan'

Nesreća u Srbiji
Screenshot/192_rs
11.09.2024.
u 13:39

"Neka sutra zove goste i neka slave njegov novi rođendan", "Kojom logikom je brat preživio ovo?" pišu komentatori ispod videa koji prikazuje doista stravične posljedice nesreće

U lazarevačkom naselju Vreoci u Srbiji u večernjim satima ponedjeljka dogodila se teška prometna nesreća. Teretni vlak naletio je na automobil i potpuno ga smrskao. Morali su intervenirati vatrogasci kako bi iz vozila izvukli vozača, koji je, srećom, preživio stravičan nalet vlaka. Ozlijeđeni je, prema pisanju srpskih medija, pri svijesti i može uspostavljati kontakt.

"Riječ je o putnom prijelazu koji se nalazi na industrijskoj pruzi i ne pripada javnoj željezničkoj infrastrukturi. Prema prvim informacijama s mjesta nesreće, automobil je u sudaru potpuno smrskan, a vatrogasne jedinice su na terenu. I ovaj put apeliramo i upozoravamo da se na putnim prijelazima poštuju propisi i prometna signalizacija, kako bi se spriječile nesreće i sačuvali ljudski životi", priopćile su nakon nesreće Infrastrukture željeznice Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Na Instagram profilu "192_rs" osvanula je fotografija nakon sudara. Na njoj se vidi uništeni automobil. "Prijatelju, netko te gore voli, i to jako", "Neka sutra zove goste i neka slave njegov novi rođendan", "Kojom logikom je brat preživio ovo?" pišu komentatori ispod videa koji prikazuje doista stravične posljedice nesreće.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Krenule od nule, a danas Kristina i Nika besplatno vode stotine Hrvata na izlete po Europi: 'Nemamo dovoljno vikenda za sve planove'

Nesreća u Srbiji
1/33
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije