INCIDENT U SRBIJI

VIDEO Platio cestarinu, ali autu ispred: Evo što se dogodilo kada je i on pokušao proći

Foto: Google Maps/Screenshot
29.07.2024.
u 11:07

"Svi, uključujući i prometnu policiju, potvrdili su mi da je greška u sustavu", opisao je vozač

Na postaji naplate cestarine Vrčin u Srbiji u nedjelju je došlo do incidenta kada je rampa udarila u automobil i oštetila ga. Naime, vozač tog automobila kazao je kako se na automatskoj naplati ispred njega nalazio vozač koji nije imao sredstva za plaćanje pa je očitan njegov uređaj. Vozaču ispred njega, koji nije platio, zbog toga se rampa podignula te je prošao, no vozač čiji je uređaj očitan to nije stigao napraviti. Rampa se krenula spuštati te je razbila vjetrobransko staklo njegova automobila. 

"Problem je napravio sustav i sada nitko iz policije ne zna kome se trebamo obratiti za to", komentirao je vozač, prenosi Blic. Poduzeće "Putevi Srbije" otkrilo je kako je slučaj proslijeđen nadležnom sektoru

"Dobio sam izvještaj da je moj uređaj očitan. Vozač ispred mene je stranac i nije imao novca na uređaju. Svi, uključujući i prometnu policiju, potvrdili su mi da je greška u sustavu", dodao je vozač nakon što su ga neki optužili da je on kriv jer je vozio jako blizu vozila ispred. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Komentara 2

SE
Senior2
12:39 29.07.2024.

Nije greška u sustavu. Bio je preblizu vozilu ispred sebe pa ga je sustav registrirao. Lijepo piše držite razmak najnanje 10 m. Da li rampa ima senzor koji treba spriječiti udarac po vozilu koje se zatekne ispod nje ne znam. Moja garažna vrata imaju.

Avatar argus1000
argus1000
13:23 29.07.2024.

I,,,, zašto je to vijest kod nas? Ispunjavate dnevnu kvotu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije