Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekstremni uvjeti

VIDEO Dramatične snimke nevremena u Srbiji: Čovjeka za dlaku poklopilo stablo, žena se skoro utopila u bujici na cesti

Foto: Instagram/moj_beo_grad_/192_rs
1/4
02.07.2024.
u 10:38

Jako nevrijeme koje je poharalo Hrvatsko stiglo je u ponedjeljak navečer i do Srbije gdje je vjetar čupao drveće.

Snažno nevrijeme pogodilo je u ponedjeljak navečer zemlje regije, a najteže je bilo u Hrvatskoj i Sloveniji, dok je materijalna šteta zabilježena u BiH i Srbiji. Sinoć je snažna oluja zahvatila Hrvatsku, posebno Slavoniju i zagrebačko područje. Jaki vjetar, kiša praćena grmljavinom i grad prouzročili su velike probleme u Sisku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu i Županji. U Sisku je vjetar lomio grane, a u Bošnjacima kod Županje padala je jaka tuča koja je oštetila krovove, fasade i prozore kuća. U Vinkovcima je vjetar čupao stabla iz zemlje, a oštećena je i građevinska skela.

Jako naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i lokalnom pojavom grada već je zahvatilo zapadne dijelove Vojvodine i zapadnu Srbiju.  Na nekim ulicama u Beogradu još se zadržava voda od sinoćnjeg i noćašnjeg pljuska, dok su ulice prekrivene oborenim drvećem i granjem.  

Na Instagramu je osvanuo snimak s Novog Beograda na kojem čovjek hoda po oluji, a u tom trenutku blizu njega pada veliko stablo. Kamere su snimile kako drvo pada na mjesto gdje je čovjek prošao samo koju sekundu prije "Brate, slavi ovaj dan kao drugi rođendan," pišu mu u komentarima.

 

Beograd je i jutros pogodio veliki pljusak, a na snimci objavljenoj na Instagram stranici "192_rs" vidi se kako žena pokušava otvoriti šaht kako bi voda isteklala, ali gubi ravnotežu. Dok pokušava podići rešetku, nekoliko puta pada. Na snimci se čuje kako netko viče: "Idi, brate, trči, žena se davi!" Ubrzo zatim, radnik Gradske čistoće trči prema ženi i spašava je. "Srki heroj, brate!" čuje se na snimci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

VEZANI ČLANCI: 

>>> VIDEO Jako nevrijeme pogodilo Novoselec u Gornjoj Dubravi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije