Transplantacija

Vidio se prvi put s novim licem – pogledajte reakciju

Prva reakcija pacijenta s transplantiranim licem nakon pogleda u ogledalo
LiveLeak
05.09.2013.
u 14:24

"Savršeno je, nisam očekivao da će biti ovako dobro", napisao je 27-godišnji Recep Sert na papiru dok je u ogledalu gledao svoj novi odraz

Turska bolnica u Akdenizu, koja je glavna za transplantaciju cijelog lica i drugih dijelova tijela, objavila je snimku pacijenta koji je prvi put ugledao svoje novo lice.

\"Savršeno je, nisam očekivao da će biti ovako dobro\", napisao je 27-godišnji Recep Sert na papiru dok je u ogledalu gledao svoj novi odraz, prvi put nakon operacije. Recepu je transplantirano lice 42-godišnjeg poljskog turista Andrzeja Kusze, koji je tijekom boravka u Turskoj umro od srčanog udara, piše worldbulletin.net.

Ova transplantacija lica peta je izvedena u toj bolnici, a operaciju koja je trajala šest sati vodio je dr. Omer Ozkan. S obzirom na to da je s licem transplantirana i brada, bila je to prva transplantacija brade u Turskoj.

>> Izvanredan oporavak: Operirali bebu čiji je opseg glave bio 94 cm!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije