prekid opskrbe

Više od 100.000 građana Vukovarsko-srijemske županije ostalo bez vode

Više od 100.000 građana Vukovarsko - srijemske županije ostalo bez vode
Foto: Branimir Bradarić
1/3
01.02.2022.
u 19:32

- Radovi na sanaciji kvara trajat će cijelu noć te se nadamo kako ćemo tijekom sutrašnjeg dana uspostaviti normalnu vodoopskrbu – navode iz VVK

Više od 100.000 korisnika vode Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije (VVK), s područja Vukovarsko – srijemske županije, ostalo je danas bez vode.

Prema navodima iz VVK do prekida opskrbe vodom došlo je radi neopreznog rukovanja građevinskim strojem od strane izvođača radova prilikom krčenja kanala uz autoput Zagreb – Lipovac.

- Radovi na sanaciji kvara trajat će cijelu noć te se nadamo kako ćemo tijekom sutrašnjeg dana uspostaviti normalnu vodoopskrbu u svim naseljima i gradovima koji su ostali bez vode – navode iz VVK.

Dodaju i kako su ekipe VVK odmah po dojavi izašle su na teren te pristupile sanaciji kvara te da se trenutno rade iskopi i stabilizacija terena kako bi se mogao utvrditi točan razmjer štete te pristupiti sanaciji cjevovoda.

Zbog kvara odmah su bez vode ostali korisnici u Babinoj Gredi, Bošnjacima, Posavskim Podgajcima, Gunji, Drenovcima, Rajevom Selu, Strošincima, Soljanima, Gradištu, Cerni, Šiškovcima, Rokovcima, Andrijaševcima, Slakovcima, Srijemskim Lazama, Komletincima, Privlaci, Jarmini, Gabošu, Markušici, Podrinju, Antinu, Tordincima, Korođu, Ostrovu te u Županji i Otoku. Zbog smanjenog tlaka stanovi na višim katovima zgrada u Vinkovcima također su ostali bez vode. Od predvidivo 21 sat bez vode će ostati i grad Vinkovci te naselja Mirkovci, Nuštar, Marinci, Cerić, Ivankovo, Retkovci, Prkovci i Vođinci. 

VIDEO ANKETA Građani Trešnjevke o puknućima cijevi

Komentara 5

FN
Fr@njo
21:55 01.02.2022.

gospon Bradaric, AUTOCESTA Zagreb -Lipovac

PA
pavlov
08:06 02.02.2022.

Opet Rvacke Vode i njihovi suradnici u igri..... Valjda nema instrumenta s kojima je moguće utvrditi gdje cijev prolazi, ako je već malo krivo ucrtana.... Rođo na bageru se malo zanio....

Avatar xilandar
xilandar
01:32 02.02.2022.

pa vi glasajte za hdz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije