Sudar triju vozila

Jedna osoba poginula, tri ozlijeđene u teškoj nesreći na brzoj cesti Solin-Klis

klis
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/11
19.07.2014.
u 11:29

Zbog nesreće je došlo do prometnog kolapsa i gužve na splitskoj zaobilaznici u pravcu Klisa i autoputa A1

Jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 9.39 sati dogodila na brzoj cesti Solin-Klis, u tunelu Klis Grlo gdje su se sudarila tri vozila.

Promet tunelom privremeno je bio zatvoren u oba pravca, a u 10.40 pušten je promet iz smjera Solin-Sinj dok se iz smjera Sinja preusmjeravao na staru klišku cestu.

Zbog nesreće je došlo do prometnog kolapsa i gužve na splitskoj zaobilaznici u pravcu Klisa i autoputa A1.

U 12.25 sati brza cesta otvorena je za sav promet.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>> Vozač na djevojčice naletio s 3,18 promila u krvi, zadobile teške ozljede glave

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Topgen
Topgen
11:53 19.07.2014.

Najopasnija cesta u RH. Bjez'te od nje ako ikako mozete. Lokalni dzikani se tu "dokazuju".

Avatar Topgen
Topgen
13:32 19.07.2014.

A glupani je nazvali "brza cesta". Pa sto se onda cudite sto po njoj dzikani voze brzo ? Ako ima netko pametan , ogranicite brzinu na 70/80 km/sat max. Sa nadzornim kamerama. Jer , previse je tu zivota izgubljeno ,, da li ih je netko izbrojao ? "Baltazar" , javi se .

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:08 19.07.2014.

A čuj kada imaš makinu punu konja i benzina i k tome ludu glavu (možda i maligana u tintari) takve se stvari događaju......Strava i užas.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije